V Ratnovciach svižné žienky cvičia zumbu

  • Spravodajstvo
  • 28. decembra 2016, 08:22
  • Autor:vd/vh


Ženy z Ratnoviec začali žiť zdravším životným štýlom, v kultúrnom dome cvičia od mája zumbu. Fitness prvky i iné pohybové aktivity ich vyučuje Viera Husáková, skúsená inštruktorka z Piešťan.

„Som rád, že naše ženy majú možnosť športového vyžitia,“ skonšatatoval starosta obce Peter Gogol. Prostredníctvom cvičenia zumba – fitness, ktoré prináša nielen pohybové aktivity, ale aj odreagovanie sa od bežných starostí v rytmoch latino pesničiek, sa Ratnovčanky dostávajú nielen do dobrej fyzickej kondície, ale takýmto spôsobom sa utužujú aj sociálne kontakty. Pretože po každom tréningu je o čom debatovať v miestnom bufete. Takto sa stretávajú každý štvrtok.

„Ďakujeme obci i poslancom, že nám umožnili využívať priestory kultúrneho domu. Našim aktivitám je naklonený aj starosta. Som rada, že chlapi si uvedomujú, že ak by ich ženy chceli dochádzať za cvičením do Piešťan, bolo by to prakticky nerealizovateľné jednak z časových dôvodov, nehovoriac o riedkych autobusových spojoch do mesta a späť,“ uviedla V. Husáková.

Cvičenie nevynechávajú ani v tomto predvianočnom období, plnom zhonu, pečenia koláčikov a upratovania domácností.

Kultúrny dom je vo štvrtok vo večerných hodinách vždy plný svižných tiel, dobrej hudby a nálady.

Dočítate sa v dvojčísle Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji od 20. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard