Piešťanský týždeň vo vynovenom šate a s prílohou

  • Spravodajstvo
  • 7. novembra 2016, 14:14
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Piešťanský týždeň bude odteraz vychádzať v pozmenenom šate, s rozšíreným textovým obsahom, ale aj úplne novou televíznou prílohou s názvom Fotelka. Inováciu sme pre vás pripravili už v tomto vydaní, ktoré držíte v rukách. Aj takýmto spôsobom sa snažíme reagovať na súčasný dopyt po modernejšom
obsahu a rozsiahlejšom počte strán. Za týmto účelom sme nadviazali spoluprácu s novým partnerom, vydavateľstvom Petit Press.

Ekonomika je ale neúprosná, zmena v spôsobe hľadania informácií čitateľmi sa nedá zastaviť a po tom, ako sa od nás po voľbách do samosprávy v roku 2014 odvrátilo aj vedenie piešťanskej radnice a platenú inzerciu, ktorú má zo zákona povinnosť zverejňovať, presmerovalo len do schránkového bulletinu, dozrelo vo vydavateľstve rozhodnutie obzrieť sa po spoľahlivom partnerovi, ktorý by nám pomohol zložité časy printových médií nielen prekonať, ale priniesol aj pozitívne zmeny.

Našou podmienkou pri jeho výbere bola skúsenosť v oblasti regionálnej tlače, ale aj zachovanie nezávislosti, na ktorú si Piešťanský týždeň od svojho vzniku potrpí. Rovnako ako i požiadavka priniesť vylepšenie a príjemné inovácie.

Voľba padla na vydavateľstvo Petit Press, s ktorým sme začali spoluprácu
na výrobe Piešťanského týždňa práve týmto vydaním. Dúfame, že sa vám náš vzhľad s rozšíreným počtom strán, ale aj tém bude pozdávať. Príloha Fotelka má za cieľ priniesť okrem programu 53 televíznych staníc aj viac relaxu napríklad pri lúštení krížoviek či sudoku.

Sme presvedčení, že sa vám naša vynovená forma bude páčiť a ostanete nám naďalej verní.

Piešťanský týždeň je nezávislý týždenník s ambíciou prinášať objektívne
informácie z regionálnej politiky, ako aj zo spoločenských a kultúrnych udalostí v kúpeľnom meste, ale i okolitých obcí či z Vrbového.

Týmto číslom sa stávame súčasťou siete My vydavateľstva Petit Press, ktoré je s tridsiatimi titulmi najväčším vydavateľom regionálnej tlače na Slovensku.


Jozef Vojčiniak, šéfredaktor Piešťanského týždňa

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 30. apríla 2024
Meniny má Anastázia, zajtra Amarila, Pamela