Užite si Black Friday s Picodi!

  • Spravodajstvo
  • 26. októbra 2016, 14:22
  • Autor:pr

Najväčší nákupný sviatok býva v piatok. Nakupujte na najväčších slovenských eshopoch s mega zľavami vďaka Picodi. Picodi si pre vás pripravili piatok plný osláv z dobrých vecí, a ušetrených peňazí.

Black Friday sa blíži, nenechajte si ho ujsť!

Všetko na jednom mieste



Pokiaľ radi šetríte čas aj peniaze zoznámte sa s Picodi. Tento portál je totiž revolučný. Nepotrebujete k nemu žiadne prihlasovacie údaje ani registráciu. Stačí, ak si vyberiete z ponuky konkrétnych eshopov, ktoré nájdete na stránke. Zľavový kód jednoducho skopírujete a vložíte do nákupného košíka vášho vybraného eshopu. Zároveň dodávame, že tieto kódy a akcie vás nebudú stáť ani jeden cent. A tak vďaka Picodi ušetríte na dvoch najdôležitejších veciach – čase a peniazoch.

Prehľadnosť a jednoduchosť



Predstavujeme vám najväčšie výhody. Po kliknutí na stránku si môžete vybrať z TOP 50 najlepších ponúk, alebo si rovno vybrať kategóriu, ktorú aktuálne potrebujete, napr. móda, zdravie, cestovanie, elektronika. Po kliknutí na ňu vás Picodi prenesie k tým najlepším ponukám, kódom, akciám a zľavám. Ak vás teda nebaví neustále klikanie na reklamné položky v emailoch, jednoducho si ich zrušte. Vďaka Picodi budete mať prehľad o všetkých zľavách na vašich obľúbených stránkach a navyše získate poriadok vo svojej emailovej schránke.


                               

Black Friday



Vďaka Picodi ani Slovensko veľký konzumný sviatok spojený s nakupovaním v žiadnom prípade neobíde, a budete ho môcť využiť aj vy. Pokojne aj v pyžame, domácom oblečení, pri čaji a káve, bez zbytočného naháňania sa po veľkých obchodných reťazcoch s kvantom ľudí a s ťažkou peňaženkou navyše. Black Friday vás nebude stáť kopec vášho času. Len pár klikov na Picodi a do najväčších a najobľúbenejších eshopov. Zapíšte si do kalendára dátum 25.11.2016, práve vtedy vás očakáva najkrajší piatok. Pokiaľ túžite po Black Friday každý deň, Picodi je tu stále a čaká na vás!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea