Večerný program prilákal tisíce návštevníkov

  • Spravodajstvo
  • 7. júna 2016, 15:06
  • Autor:am

Okrem stánkov s občerstvením, suvenírmi či oblečením si návštevníci najväčšieho kultúrneho podujatia v Piešťanoch vychutnali aj popoludňajší a večerný hudobný program. Bezkonkurenčne najviac návštevníkov prilákal nitriansky spevák Kuly s kapelou Desmod.

Víťazka posledného ročníka speváckej súťaže Superstar, Novomešťanka Emma Drobná na otvorení kúpeľnej sezóny nikdy predtým nebola, no pred plným hľadiskom vystupovala s úsmevom na tvári. „Dnes tu bola super atmosféra, ľudia sa bavili, pretože bol pekný deň. Super,“ zhodnotila speváčka vystúpenie. Známou sa E. Drobná stala v podstate zo dňa na deň, pozornosť fanúšikov si užíva a snaží sa im dať čo najviac času. Práve preto sa s ňou mohli desiatky obdivovateľov odfotiť a porozprávať počas takmer hodinu trvajúcej autogramiády. Piešťanskému týždňu prezradila, ako sa zmenil jej život od skončenia súťaže. „Venujem sa viac spevu, robím hudbu, čo ma baví. Pripravujeme singel, mal by aj s klipom vyjsť už budúci mesiac. Hrám v kapele zloženej z hudobných nástrojov ako vibrafón, gitara a spev. Chceli sme, aby to bolo trošku iné a nemali bežné zoskupenie. No na väčšie koncerty budeme určite angažovať väčšiu kapelu,“ prezradila E. Drobná. Na záver odkázala ešte niekoľko slov: „Pozdravujem všetkých Piešťancov a prajem pekný deň!“

Po ukončení superstaristkinho koncertu sa na pódiu Hudobného pavilónu predviedla skupina Desmod. Hitmi ako Lavíny, Vyrobená pre mňa alebo novinkou Anjel potešil nejedného fanúšika. Odzneli tiež nesmrteľné hity Karola Duchoňa – Čardáš dvoch sŕdc a V dolinách. Prekvapením večera sa stal netradičný darček manželského páru z Leopoldova. Manželka svojmu milovanému vybavila exkluzívny zážitok, s Desmodom si na pódiu zahral jednu skladbu na bicích. Na záver sa i Kuly povenoval fanúšikom, približne pol hodiny ochotne pózoval do desiatok fotoaparátov.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 23, ktoré je v predaji od 7. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof