Osvetlia priechody i šikmú vežu

  • Spravodajstvo
  • 17. marca 2016, 19:17
  • Autor:vd

Vo Vrbovom súkromná firma z Bratislavy nasvieti trinásť priechodov pre chodcov, šikmú vežu, evanjelický kostol i hokejbalové ihrisko v škole na Komenského ulici.

Mesto uzavrelo na konci februára zmluvu o zhotovení diela do konca marca so spoločnosťou Venimex Slovakia. Pôvodne sa neuvažovalo o osvetlení evanjelického kostola, no vzhľadom k jeho historickej hodnote a pôsobivému umiestneniu chrámu zámer doplnili i o tento priestor.


„Pokúšame sa zefektívniť celé osvetlenie v daných lokalitách. Zhotoviteľ monitoruje aktuálny technický stav elektrických rozvodov. Potvrdil poškodenie na niektorých miestach, ale rozsah opráv vedení na uliciach Beňovského, Šteruskej, Námestí slobody či Generála M. R. Štefánika, kde sa osvetlia priechody, zatiaľ nevieme presne určiť,“ skonštatoval vrbovský viceprimátor Štefan Kubík.


„Vo Vrbovom je plno firiem – ľudia chodia do práce i z práce aj neskoro večer. Mám strach o manželku, keď ide z popoludňajšej zmeny alebo na nočnú. Na osvetlených priechodoch sa obyvatelia mesta či ľudia z okolitých obci budú cítiť bezpečnejšie,“ skonštatoval obyvateľ Vrbového. 

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 15. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard