Vilo Habo: Nenávidím označenie celebrita

  • Spravodajstvo
  • 16. marca 2016, 17:54
  • Autor:am

Televíznu šou Moja mama varí lepšie ako tvoja si mnoho divákov obľúbilo vďaka energickému Vilovi Habovi a jeho synovi Dávidovi. Trhli rekord – v počte víťazstiev ich ešte vo svete nikto neprekonal. Vo štvrtok 10. marca Habovci navštívili Piešťanské informačné centrum a v úplne naplnenom priestore porozprávali o svojich zážitkoch a skúsenostiach.

Vypočuť si talentovaného kuchára prišli najmä ženy. Hneď ako s manželkou a synom vstúpil do budovy centra, všetky oči sledovali každý pohyb trojice. Piešťanskému týždňu sa Vila podarilo odchytiť medzi rozdávaním podpisov a pózovaním do fotoaparátov.


► Dlho ste plánovali prihlásiť sa do šou o varení?

Vôbec nie. Manželke ponúkli horúce kreslo, ale keďže je pred kamerami hanblivá, spomenula, že varím s radosťou a vraj pôjdem. Predtým som s kamerami nemal dobrú skúsenosť, ale po mojom odmietavom stanovisku začal Dávid naliehať, celý deň ma lámal – tatko, poďme, poďme, aspoň raz. No a z jedného účinkovania sa stalo 70.

► Úspech vás neprekvapil?

Ani vo sne mi niečo také nenapadlo, prekvapil. Neviem, či mi prialo šťastie, ak áno, možno také kuchárske, a hodnotiacich šéfkuchárov oslovilo.

► Zhodnoťte spoluprácu so štábom.

V šou je vynikajúci štáb. Neviem na nich nájsť krivé slovo, sú to fantastickí ľudia. Mal som od nich spätnú väzbu, energiu, podporovali ma a hovorili, že to dám.

► Populárnymi ste sa so synom stali zo dňa na deň. Aké sú to pocity, keď vás ľudia začnú spoznávať na ulici?

Zo začiatku príjemné, ale sú aj neprajní ľudia. Život sa nám zmenil v dobrom aj v negatívnom zmysle.

► Môžete vyjsť na ulicu bez toho, aby vás niekto zastavil?

Ale áno. Nenávidím slovo celebrita a neznášam, keď ma tak niekto osloví. Radi chodíme do rodín a pomáhame. Nedávno sme mali onkologického pacienta Adamka. Nebránim sa kontaktu s ľuďmi, porozprávam sa aj s bezdomovcom.

► Pokračujete v práci pekára?

Musel som dať výpoveď, nešlo skĺbiť prácu s nakrúcaním. Moje súčasné pracovné zaradenie nazvem niečo ako externý zamestnanec televízie.

► Okrem knihy sa vaši fanúšikovi môžu tešiť aj na ďalšie novinky?

Uvažujeme aj o vydaní druhej časti. Uvidíme, ako to dopadne. Cítim trošku pracovný tlak.


Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 15. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián