GARGO: Všetko pre dokonalý interiér

  • Nezaradené
  • 10. marca 2016, 14:53
  • Autor:inz

Nové trendy, moderný dizajn, špičková kvalita, spokojní zákazníci, profesionálna obsluha, kompletné vybavenie novostavieb od pivnice po komín. To všetko už 15 rokov poskytuje spoločnosť GARGO so sídlom na Žilinskej ceste v Piešťanoch. Na novej modernej predajnej ploche 2200 metrov štvorcových ponúka široký sortiment výrobkov krbového, interiérového aj kúpeľového štúdia. Rady a ponuky zákazníkom sú tu zdarma, za tovar si, samozrejme, zaplatíte. Ak však predajné centrum navštívite v tretí marcový týždeň, špeciálny balíček prekvapení pre vás chystajú počas dňa otvorených dverí.

Ku krbovým vložkám izolácia zdarma


„V našom krbovom štúdiu GARGO vám ponúkame komplexný servis v oblasti predaja a stavieb krbov, kachlí a komínov. Aj preto všetkých záujemcov pozývame od pondelka 14. až do soboty 19. marca v čase od ôsmej rána až do ôsmej večera na deň otvorených dverí v Gargu, kde môžete navštíviť naše horúce prívesy,“ pozýva širokú verejnosť majiteľ Peter Urminský. Svoje výrobky tu odprezentujú slovenský výrobca THORMA, nórsky výrobca JOTUL a kanadskí výrobcovia PACIFIC ENERGY, REGENCY, HAMPTON a TRUE NORTH. „Pri tejto príležitosti budeme ponúkať na ochutnávku i malé delikatesy z našich grilov značky NAPOLEON. Akcia, ktorú chystáme, sa nesie v znamení hesla: Ku krbovým vložkám z GARGA izolácia v marci zdarma,“ dodal P. Urminský.

Potrebujete podlahu? Položia ju za úsmev


Ako sme už uviedli, súčasťou obchodného priestoru je i Interiér štúdio, kde na ploche 700 metrov štvorcových ponúkajú širokú škálu interiérových dverí, laminátových, drevených, korkových a vinylových podláh, sedačiek, kobercov a tapiet. V Interiér štúdiu platí na celý mesiac marec sympatický slogan, ktorý vylúdi na vašej tvári úsmev a poteší tiež peňaženku: „Podlahy, dvere, tapety z GARGA, v mesiaci marec práca zdarma.“

3D kúpeľňa? Sen alebo skutočnosť?


Ak si potrebujete zariadiť kúpeľňu, široký sortiment produktov Kúpeľňového štúdia nájdete na poschodí budovy. Aj tu, podobne ako v predchádzajúcich dvoch štúdiách, nadobudnete presvedčenie, že dokonalý interiér vášho domu bude podčiarkovať kúpeľňa vašich snov. „Vzhľadom na zvyšujúce sa nároky zákazníkov neustále rozširujeme a skvalitňujeme aj naše servisné služby. Ponúkame služby od zamerania stavebných priestorov cez vypracovania 3D návrhov až po ich realizáciu. Dbáme na výber dodávateľov, ktorí za ponúkané materiály nesú zodpovednosť,“ dodal P. Urminský. Keramické obklady a dlažby, fasádne obklady, sanitárna keramika, kúpeľňové doplnky, stavebná chémia, čistiaca chémia – to všetko je v kompletnej ponuke.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj