Zlato na Beauty získali Piešťanky

  • Spravodajstvo
  • 9. marca 2016, 09:51
  • Autor:vd

Na 24. medzinárodnom kozmetickom salóne Beauty Forum v Trenčíne zvíťazil tím krásnych dám z Piešťan. Absolútne víťazstvo kaderníčke Kataríne Mitošinkovej a vizážistke Ľubomíre Nedorostovej zabezpečil spôsob, akým zmenili modelku Alisu Vykukelovú. Porotcovia im v sobotu 5. marca prisúdili i špeciálnu cenu za styling.

„Modelke sme najskôr vybrali odevy v piešťanskej City Passage. Oblečenie jej zapožičala Denisa Dekanová a odvážny i elegantný outfit s trochou extravagancie vyberala Katarína Pisarová. Alisa je mladé dievča, vklad na odvahu vyšiel,“ skonštatovala Katarína Mitošinková.

Alisa mala prirodzené rovné dlhé vlasy. Kaderníčka jej ich výrazne skrátila a premelírovala viacerými pastelovými odtieňmi: „Misky na farbu mi nestačili. V danom okamihu som improvizovala, riadila sa pocitmi. Takýmto spôsobom pracujem bežne aj v salóne.“ Líčenie súťažného modelu dolaďovali podľa celkového outfitu, pri robení vizáže vychádzali z vopred zvoleného looku.

Porota zo šiestich finalistiek vybrala najoriginálnejšiu a najpresvedčivejšiu zmenu vykonanú na dáme. Hodnotila modelku, jej stotožnenie sa s novým imidžom, ale i prepracovanie farby a strihu vlasov. Dôležitý faktor – mejkap – mal vyzdvihnúť krásu ženy a potlačiť jej prípadné nedokonalosti. „Pohodová nálada spôsobila plynulý prechod z prípravy do súťaže. Za štyri hodiny, vyčlenené na zmenu imidžu, sme stihli aj kávičku. Teraz nastáva čas na radosť z víťazstva,“ dodala K. Mitošinková.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 10, ktoré je v predaji od 8. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián