Postavia žihadielko na Sídlisku 9. mája?

  • Spravodajstvo
  • 9. marca 2016, 10:20
  • Autor:vd

Jedno z desiatich detských ihrísk zo súťaže spoločnosti Lidl prisúdia bezpochyby Vrbovému. V kategórii miest do 9999 obyvateľov skončili Vrbovčania na druhej priečke. I keď oficiálne výsledky oznámia verejnosti až 14. marca, vo Vrbovom už oslavujú. S takmer stotisíc hlasmi za víťaznými Šahami zaostávali len o pár stoviek kliknutí.

Lidl na svojej webovej stránke 21. februára zverejnil tabuľku, v ktorej malo Vrbové 97 001 hlasov a Šahy 97 865. Na druhý deň istá pani v komentároch na jednej zo sociálnych sietí skonštatovala, že hlasovala za vrbovské žihadielko, pričom sa jej ukázal počet 100 101. O dva dni už Lidl tabuľky stiahol a začal sa tváriť tajnostkársky.

„Ak sme uspeli, žihadielkové ihrisko umiestnime na Sídlisko 9. mája,“
skonštatoval mestský poslanec František Tahotný. Na výbere lokality sa konšeli predbežne zhodli počas pracovného stretnutia v pondelok 29. februára.

Vrbovčania sa do hlasovania zapájali aktívne aj po výzvach miestnych správcov sociálnych sietí. Na stránke Vrbové online štyridsať dní odznievali výzvy. Administrátori odovzdali ceny najaktívnejším komentátorom. Venovalo ich Mesto Vrbové a tamojší sponzori žihadielkovej akcie.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 10, ktoré je v predaji od 8. marca.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián