Tanková Plzeň U Čiernej Pani

  • Spravodajstvo
  • 25. februára 2016, 10:40
  • Autor:inz

Reštaurácia na Teplickej ulici, ktorá ešte donedávna fungovala ako Grande Gusto, sa vracia k bývalému a u Piešťancov stále populárnemu názvu U Čiernej Pani. Pri tejto príležitosti prichádzajú majitelia s novinkou, ktorú ocenia najmä milovníci piva.

Každý milovník piva Pilsner Urquell sníva o tom, aby si aspoň raz v živote mohol vychutnať nepasterizované pivo priamo z tanku v ležiackej pivnici plzenského pivovaru. Reštaurácia U Čiernej Pani v spolupráci s Pilsner Urquell prináša všetkým milovníkom kvalitného piva možnosť vychutnať si zlatistý mok, ktorý je podobný práve pivu z ležiackej pivnice pivovaru, a to vďaka jedinečnej technológii čapovania piva – tzv. pivným tankom.

V čom je jedinečnosť tankového piva Pilsner Urquell? Je nepasterizované a pritom dokonale chránené, preto je čerstvé a zachováva si svoje pôvodné vlastnosti. Je celý čas uchovávané pri rovnakej teplote, takto sa dostáva konzumentovi pivo správne vychladené na teplotu 7 °C. Je z tanku čapované tlačením vzduchu na vak, takto sa pivo nedostáva do kontaktu so vzdušným kyslíkom, zároveň je štandardne nasýtené s CO2, čo zaručí jeho optimálnu rezkosť.

Preto neváhajte a príďte si už vo štvrtok 25. februára vychutnať nepasterizovanú „plzeň“ priamo z tanku do reštaurácie U Čiernej Pani.



0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián