Trebatice nadeľovali, Borovce i Moravany na čele tabuľky

  • Šport / Futbal
  • 31. augusta 2015, 21:34
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším kolom a opäť boli vidieť zaujímavé zápasy. Trebatice si schuti zastrieľali a Moravskému Svätému Jánu nadelili 6:0, Borovce vyhrali aj štvrtý súťažný zápas a vedú tabuľku oblastných majstrovstiev, Banka zvíťazila v Dubovanoch 4:1 a darí sa aj Moravanom nad Váhom, ktoré porazili Horné Trhovište a vedú ôsmu ligu bez straty bodu.

Piata liga


Trebatice – Moravský Svätý Ján 6:0 (4:0)Domáci si schuti zastrieľali a základ úspechu položili už v prvom polčase, ktorý vyhrali 4:0 po dvoch góloch Směřičku a jednom Macháča a Kirku. Kirka sa presadil aj po prestávke a pridal sa k nemu i Kotula, ktorý upravil na konečných 6:0. 
Góly: Směřička a Kirka po 2, Macháč, Kotula
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Verchola, Kotula, Pekarovič, Směřička, Suchánek, Kuťka, Klačman, Kirka, Machač (Polakovič, Bíro, Pažík)

Drahovce – Oreské 0:2 (0:1)
Drahovčania prehrali na domácej pôde 0:2, keď najskôr inkasovali v 37. min a po prestávke premenil nariadenú penaltu Guoth.
Góly: Jarábek, Guoth 
Zostava Drahoviec: Paulovič – Michálek, Šúst, Zajac, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Marušic, Onder, J. Poláčik, I. Poláčik, Bihari (Švikruha, Nádaský, Potrok)

Krakovany – Slovan Šaštín–Stráže 3:0 (1:0)
Krakovany vyhrali prvýkrát v sezóne, keď sa už v druhej minúte presadil Holán. Domáci strieľali góly aj po prestávke. Najskôr sa presadil po polčase Hazda a v 60. min si hostia strelili vlastný gól, ktorý znamenal ich prehru 0:3.
Góly: Holán, Hazda, vlastný
Zostava Krakovian: O. Sedlák – Bukovčák, Michal Sedlák, Ondrejka, Kališ, Pavlovič, Bojkovski, Netsch, Holán, Hazda, Feranec (P. Sedlák, Bourenane, Jančuš)

Križovany nad Dudváhom – Veľké Kostoľany 0:2 (0:0)
Naplno bodovať sa podarilo Veľkým Kostoľanom, ktoré v Križovanoch nad Dudváhom rozhodli o svojom víťazstve až v druhom polčase. Najskôr skóroval v 60. min Mačica a druhý gól hostí pridal v závere zápasu Svítek.
Góly: Mačica, Svítek
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Kollár, Mačica, Komadel, Vavrinec, Grígel, Janíček, Balón, Janega (Svítek, Boldiš, Prosnan)

Oblastné majstrovstvá


Veľké Orvište – Červeník 4:2 (1:0)
V prvom polčase padol len jeden gól, a to do siete hostí zásluhou Pavloviča. Po prestávke sa však začala gólová prestrelka, na konci ktorej boli úspešnejší futbalisti V. Orvišťa, ktorí prestrieľali Červeník v konečnom zúčtovaní 4:2.
Góly: P. Pavlovič, Belica, Jánošík, Šiška – Babic 2
Zostava V. Orvišťa: Budka – Tanáč, Jánošík, Šiška, T. Pavlovič, Belica, Zsolnay, P. Pavlovič, Bartošek, Špernoga, Bucko (Vavrinec, Horváth)

Borovce – Hrnčiarovce nad Parnou 2:1 (2:1)
Borovce prežívajú vydarený vstup do jesennej časti a doposiaľ dokázali vyhrať všetky štyri zápasy. Naposledy potvrdili svoju formu v Hrnčiarovciach nad Parnou, kde vyhrali 2:1. Domáci viedli už po 18 minútach, keď sa presadili Koprna s Macháčom. Za hostí znížil tesne pred polčasom Hanzlíček.
Góly: Koprna, Macháč – Hanzlíček
Zostava Boroviec: Valo – Herceg, Šašo, Macháč, Pavol Herceg, Jankech, Dubovský, Kapičák, Balcír, Žilka, Koprna (M. Radošinský, Moravčík, T. Radošinský)

Oblastná súťaž, sk. B


Dolný Lopašov – Prašník 1:2 (0:0) 
Po bezgólovom prvom polčase začali padať góly až po prestávke. Hostia išli do dvojgólového vedenia zásluhou Kazíka a Pašmíka, v závere už len korigoval na konečných 1:2 domáci Kubiš.
Góly: Kubiš – Kazík, Pašmík
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Čerňanský, Buchel, Braniša, Masárik, Hornák, Beblavý, Vrbovský, Gula, Lukáč, Kubiš (Mačica, Tomiš), 
Prašník: Holán – Kurňavka, O. Bielik, Grivalský, R. Bielik, Nykodem, Adamec, Pašmík, Matys, Milan Kazík, Michal Kazík (Kulich, Obuch)

Šípkové – Veselé 2:1 (1:0)
Domáci viedli už po piatich minútach zásluhou Andríska, no v druhom dejstve vyrovnal Gula. Strelec prvého gólu domácich sa však presadil aj v závere zápasu a rozhodol o troch bodoch pre Šípkové.
Góly: Andrísek 2 – Gula
Zostavy – Šípkové: Líška – Lukáš Oška, Radovan Oška, Lago, Žák, Šalát, Kubík, Andrísek, Koyš, Držík, Ilenčík (Hanuliak, Nižňanský), 
Veselé: Ševečka – Duračka, Konček, Ondriga, Michalčík, Konečný, Masár, Dadík, Strecký, Klúčovský, Gula (Lesay)

Bojničky – Pečeňady 5:1 (1:1)
Zápas v Bojničkách sa Pečeňadom vôbec nevydaril. Hoci po polčase bol stav pre nich nádejný – 1:1, domáci po prestávke štyrmi gólmi strhli víťazstvo na svoju stranu. Dôvodom však bolo aj to, že hostia hrali od 23. min bez vylúčeného Vidličku.
Góly: Mihina 2, Kubíček, Bučko, Pavelka – Chudý
Zostava Pečeniad: Vidlička – Královič, Lužák, Durdy, Jankovič, Miškolci, Svitek, Karaba, Ščasnovič, Pekarovič, Chudý

Kľačany – Madunice 6:1 (4:0)
Madunice dostali výprask v Kľačanoch, kde už po prvom polčase prehrávali 0:4. Domáci pridali po prestávke ďalšie dva góly a hostia len skorigovali na 1:6 zásluhou premenenej penalty Blaha.
Góly: Šudý a Strnisko po 2, Paulovič, Mikuš – Blaho 
Zostava Maduníc: Tonkovič – Kosa, Blaho, Hargaš, Majtán, Mesároš, Rusnáčik, Stach, Horváth, Sedláčik, Polák (Hyben, Miník, Stankovič)

Dubovany – Banka 1:4 (1:2)
Hoci Banka prehrávala 0:1, ešte do polčasu zásluhou Luloviča a Pazderku skóre otočila. Druhý menovaný pridal po prestávke aj druhý gól a pridal sa k nemu Bogora, ktorý pečatil na konečných 4:1 pre Banku.
Góly: Sasák – Pazderka 2, Lulovič, Bogora
Zostavy – Dubovany: Kalaš – Sasák, Kusý, Kollár, Dobrovodský, Vrbík, Strečanský, Klein, Skaličan, Brucháč, Masarik (Strečanský, Lietavec, Kozák), 
Banka: Kaclík – Vajsábel, Benko, Bogora, Belan, Michalák, Kusý, Pazderka, Lulovič, Hornák, Szabo (Samuhel, Nemyhért)

Ratnovce – Ostrov 2:3 (1:0)
Zaujímavosťou zápasu bolo, že Ostrov si dal dva vlastné góly, no ani to neznamenalo stratu bodov. Hostia, naopak, tromi gólmi svojho súpera prestrieľali a zvíťazili 3:2.
Góly: vlastný, vlastný – Boris, Klasovitý, M. Svetlík 
Zostavy – Ratnovce: Lazový – Stachura, Bílik, Petrík, Šiška, Žák, Geschwandtner, Brezovan, Kútny, Kalaba, Paulovič (Boďo, Bartko), 
Ostrov: Hajdín – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Valo, Regina, Svetlík, Sipos, Gajdoš, Klasovitý, Boris (M. Svetlík)

Šterusy – Chtelnica 3:2 (2:0)
Domáci viedli po prvom dejstve zásluhou dvoch gólov Seredu, ale po zmene strán dvakrát skóroval Tomáška a bolo vyrovnané. V závere však opäť skóroval domáci Sereda a svojím tretím gólom zaistil Šterusom víťazstvo.
Góly: Sereda 3 – Tomáška 2
Zostavy – Šterusy: Kadúc – Rechtorík, Dovičič, Brezina, Madunický, Jozef Nesteš,Slabý, Mahrek, Sereda, Hamšík, Mário Nesteš, 
Chtelnica: Bašňák – Bílik, Melicher, Piačka, Slabý, Čížik, Tomáška, Suchán, Cibrín, Zemko, Gába (D. Zemko, Tomašovič, Kalaš)

8. liga sk. B

Sokolovce – Pastuchov 2:0 (2:0)
Futbalisti Sokoloviec rozhodli o svojom víťazstve už v prvom polčase, keď sa v priebehu 23 minút dvakrát presadil Stredák a zabezpečil domácim tri body.
Góly: Stredák 2
Zostava Sokoloviec: Horúcka – Blaško, Kudláč, Dósa, Galbička, Velič, Polák, Orosz, Korvín, Jašík, Stredák (Škoda, Ištok, Tomášik)

Horné Otrokovce – Nižná 5:2 (1:1)
Hoci Nižná uhrala remízový prvý polčas, po prestávke o body prišla, keďže sa domáci štyrmi gólmi odtrhli a Nižňanci na to nedokázali reagovať. 
Góly: Knížat 2, Korchaň, Antal, Benko – Boldiš 2
Zostava Nižnej: Dekan – Horváth, P. Šimkovič, E. Šimkovič, Janech, Boldiš, Magnus, Blanáč, Piačka, Benedikovič, Žažo 

Moravany nad Váhom – Horné Trhovište 2:0 (1:0)
Aj Moravany mali strelca s dvomi zásahmi, k výhre 2:0 nad Horným Trhovišťom pomohol Ivan Paulovič. Domáci tak vedú tabuľku bez straty bodu.
Góly: Paulovič 2
Zostava Moravian: Lamini – Šilhan, Hrebík, Samuhel, Davídek, Dechet, Hečko, Paulovič, Zsolnay, Polák, Miklovič 

Merašice – Kočín-Lančár 2:2 (0:2)
Hoci hostia po prvom dejstve viedli 2:0, po prestávke o víťazstvo prišli. Hostia dvomi gólmi dokázali vyrovnať a mužstvá si tak body podelili.
Góly: Chalány, Čonka – Holícky, Žažo
Zostava Kočína-Lančára: Jurda – Knobloch, Kunic, Rechtorík, Reško, Pavlíček, Hruška, Tokoš, Tomiš, Holícky, Žažo (Orighel, Buchel)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 36, ktoré je v predaji od 2. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel