Víťazstvo zariadil lúčiaci sa Andrísek

  • Spravodajstvo / Región
  • 25. augusta 2015, 08:53
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové sú v štvrtej lige aj, po treťom kole bez prehry. V sobou sa im podarilo zdolať futbalistov z Novej Dubnice 2:1. Oba góly strelil s aktívnou kariérou sa
lúčiaci Tomáš Andrísek.

V zápase sa hostia dostali k prvej strele už v 3. min, ale brankár Valovič bol na mieste. Domáci Andrísek v 15. min získal vedenie, keď najprv jeho hlavičku brankár vyrazil, ale proti druhej strele už nemal šancu. O minútu mohli hostia vyrovnať, ale Staňo sám pred brankárom poslal loptu vedľa. V 40. min spracoval Andrísek loptu pred pokutovým územím a technickou strelou vedľa žrde zvýšil na 2:0. Tesne pred polčasom mal na nohe strelec Andrísek aj ďalší gól, obišiel stopéra a z 10 m vystrelil, no brankára neprekonal. Po zmene strán začala Dubnica útočne a v 47. min sa v šanci ocitol Staňo, zakončil však nepresne. Na druhej strane mohol Zelenay technickou strelou zvýšiť, ale chýbala presnosť. V zápätí spolupráca Zelenaya so Spálom skončila na brankárovi. V 55. min sa hosťom podarilo dať kontaktný gól, keď Staňo po dvoch neúspešných šanciach vsietil – 2:1. Potom prišli šance domácich, najprv Kurinec spoza šestnástky kopol loptu tesne vedľa a o dve minúty Sarr hlavou tiež minul bránu. V 69. min bol v šanci znova Andrísek, mohol dať hetrik, ale strela zvnútra pokutového územia minula tesne cieľ. Hostia sa od 70. min udomácnili na polovičke Vrbového, kopali trikrát roh, ale vyrovnať sa im nepodarilo. Naopak, Vrbovčania mohli skórovať, ale hlavička T. Gažíka šla nad bránu. Tesne pred koncom domáci tréner striedal strelca Andríska, najuniverzálnejšieho hráča, ktorý za Vrbové hrával na rôznych postoch od mládežníckych kategórií. Rozlúčil sa s aktívnou činnosťou a bude trénovať dorast v CFM JA. Diváci mu zaďakovali dlhotrvajúcim potleskom a zástupca klubu odovzdal spomienkový dar.

Zostava MFK: Valovič- Lackovič, A. Sarr, Vlado, Strecký, Sumer, T. Gažík, E. Spál (80. Michálek), Kurinec, Andrísek, (90. F. Petényi), I. Zelenay (73. Šimor).

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 25. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián