Havrani prvýkrát pred domácim publikom víťazne

  • Hokej / Šport
  • 25. augusta 2015, 08:15
  • Autor:th

Piešťanskí hokejisti sa prvýkrát predstavili na domácom ľade v nedeľu proti Novým Zámkom. Havrani sa pred svojimi fanúšikmi previedli celkom dobre a súpera porazili 4:2.

Začali zostra a prvý gól strelil Tibenský trefou pod hornú žrďku, keď mu puk po peknom prieniku stredom naservíroval Hrehorčák. Potom si obe mužstvá vyskúšali presilovú hru, no skóre sa nemenilo. V 15. min pekne prenikol po pravom krídle Hudec, prihral Bellušovi, no ten vyprášil brankárovi betóny. V 18. min dobre hrajúci Hrehorčák potiahol po ľavom krídle, nabil pred bránu, Tibenský ale bekendom netrafil prudký puk ideálne. V závere tretiny mal ešte šancu hosťujúci Čaládi, no Košarišťan výborne zasiahol. Havrani mali dobrý vstup aj do druhej časti. Už v 22. min vystrelil z uhla Hrehorčák a puk prekvapivo skončil v bráne – 2:0. V 25. min hostia znížili zásluhou Dubeca, no o dve minúty už Piešťanci opäť viedli o dva góly, keď sa presadil Filo – 3:1. Prestrelka v druhej časti pokračovala v 35. min, znížiť sa podarilo novozámockému Štefankovi. Košarišťana prekonal pekným blafákom.
V úvode tretej časti v nájazde hosťujúci Weissmann nezakončil presne. Na druhej strane mal šancu Šimíček, ale nepresadil sa. V závere mohli hostia vyrovnať, no Košarišťan bol na mieste. Pol minúty pred koncom sa za Piešťany ešte presadil strelou švihom Rusnák a upravil na konečných 4:2.

Zostava ŠHK 37: Košarišťan – Filip, Gachulinec, Brňák, Gipters, Bednár, Kotaška, Hluch, Krotov – Belluš, Rusnák, Šimíček, Pardavý, Filo, Kučera, Brancis, Balej, Hrehorčák, Tomčák, Tibenský, Hudec

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 25. augusta.


0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola