Vodiči, pri Kauflande dávajte pozor!

  • Spravodajstvo
  • 3. augusta 2015, 13:11
  • Autor:am

Viacerí vodiči si všimli zmenu dopravného značenia na parkovisku pred obchodným domom Kaufland.
Zaujímalo nás, čím je podmienená a na čo sa Piešťanci môžu tešiť.

Michaela Janikovičová z odboru reklamy a PR slovenskej centrály spoločnosti nám povedala, že nové dočasné dopravné značenie súvisí s prestavbou piešťanského obchodného domu. Potrvá približne tri mesiace. „Veríme, že modernizáciou predajne vyjdeme našim zákazníkom ešte viac v ústrety. Prestavbou chceme dosiahnuť, aby sa zákazníci rýchlo zorientovali v jednotlivých oddeleniach i samotných regáloch, pohodlne a spokojne nakúpili a radi sa k nám vrátili,“ uviedla M.
Janikovičová. Na parkovisku sa však odohráva malá žabomyšia vojna vodičov, jazdiacich podľa nového značenia, a šoférov, premávajúcich „zo zvyku“. Stačilo na ploche postáť niekoľko minút a napočítali sme viacero áut, ladne vchádzajúcich do protismeru a dve priame stretnutia z oboch smerov. Kto je v práve? Našťastie, mestskí policajti zatiaľ neevidujú žiadnu kolíziu. Vodiči sú pred obchodným domom vraj ohľaduplní. Či je takýto spôsob zmeny smeru postačujúci, sme sa spýtali zástupcu náčelníka mestskej polície Petra Gogola: „Je to bežný spôsob dočasného dopravného značenia. Používa sa aj na iných cestných komunikáciách, napríklad diaľniciach.“ Nezabudnite, v práve je vodič, dodržujúci dočasné dopravné značenie. Buďte obozretní!

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 32, ktoré je v predaji od 4. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana