SEZÓNNE PEČENIE: PLNÉ VÝHIER

  • Spravodajstvo
  • 16. októbra 2013, 09:20
  • Autor:red (L)

Pripravili sme pre vás súťaž, v ktorej môžete počas celého roka získať kvalitné produkty značky Bosch pre vašu domácnosť. V mesiaci október súťažíte o kuchynský robot Bosch MUM 4427.
V celoročnej súťaži hráte o hlavné ceny:
• práčku s pracím programom AlergiaPlus
• chladničku, ktorá udrží vaše potraviny 2x dlhšie čerstvé s CrisperBox/Hydrofresh
• umývačku riadu s HygienaPlus, ktorá odstráni 99,99 % baktérií z riadu

Podmienky súťaže:

V prvom čísle Piešťanského týždňa každého mesiaca nájdete článok so súťažnou otázkou. Na priložený súťažný formulár napíšete odpoveď na otázku a nalepíte tri kupóny, ktoré nájdete v 1., 2. a 3. čísle príslušného mesiaca. Do žrebovania o ceny daného mesiaca zaradíme každého, kto pošle súťažný formulár so správnou odpoveďou a tromi kupónmi. Mená výhercov uverejníme vždy v prvom čísle nasledujúceho mesiaca spolu s ďalšou súťažnou otázkou. Všetky kupóny, ktoré splnia podmienky mesačných súťaží, zaradíme do záverečného žrebovania o hlavné ceny.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA NA MESIAC OKTÓBER:

Aký príkon má kuchynský robot Bosch MUM 4427?

a) 250 wattov

b) 500 wattov

 c) 750 wattov

Súťažný formulár s nalepenými kupónmi a odpoveďou doručte do redakcie

 Piešťanského týždňa, Teplická 63, 921 01 Piešťany, do piatka 25. októbra.

STAVTE NA OVERENÚ KLASIKU


Niekedy sa experimentovať nevyplatí. Najmä, keď ide o investície na dlhší čas. Pri kúpe kuchynských spotrebičov stavte na overenú klasiku a kvalitné značky. Veď si nový kuchynský robot nekupujete každý rok…
Značka Bosch sa radí k špičke medzi kuchynskými spotrebičmi. Robot z ich dielne môžete tento mesiac získať v našej súťaži. Ak sa vám však nechce spoliehať na šťastie v hre, prečítajte si náš nákupný manuál a vyrazte do špecializovanej predajne.
Čo si všímať pri kúpe?
1. VÝKON
Čím väčší výkon, tým skôr sa môžete tešiť na výsledky svojej práce. Nie je to len o tom, že výkonnejšie spotrebiče majú väčšiu spotrebu elektrickej energie. Výkonný robot vám dokáže cesto na koláč vymiesiť za oveľa kratší čas ako jeho lacný „neznačkový“ a menej výkonný súrodenec. Robot Bosch MUM 4427, ktorý môžete vyhrať v našej súťaži alebo si ho zakúpiť v predajni DOMOSS, má príkon 500 wattov a poradí si naraz s takmer tromi kilogramami cesta na koláč či tortu.
2. VYHOTOVENIE
Kvalitné vyhotovenie spoznáte na prvý pohľad. Prvotriedne materiály sú hladké, bez škvŕn a farebných zmien, všetko do seba krásne zapadá, nič nevŕzga, nepuká a ani sa nezasekáva. Pri značkových modeloch kuchynských robotov máte istotu, že ich používanie bude bezpečné a budete sa na nich môcť spoľahnúť niekoľko sezón.

3. PRÍSLUŠENSTVO
Nejde len o počet struhákov či metličiek, ale aj o ich kvalitu. Bosch MUM 4427 má okrem hnetacieho háku, miešacej a šľahacej metly a krájača aj štyri nerezové kotúče na strúhanie a sekanie. Tiež je vybavený gumovými nožičkami pre bezpečné používanie. Samozrejme si k nemu môžete dokúpiť aj bohaté príslušenstvo.
4. DIZAJN
Dizajn nie je len estetická zložka. Ergonomický dizajn vám uľahčí používanie spotrebiča a je navrhnutý tak, aby sa čo najjednoduchšie ovládal a používal. Robot Bosch MUM 4427 nezaberá zbytočne veľa miesta a jednoducho sa ovláda. Dokonca má aj parkovaciu polohu, takže sa nemusíte báť, že ho so znečistenou metličkou nebudete mať kam položiť.
5. POMER KVALITY A CENY
Nie všetko kvalitné je drahé. Ak si porovnáte, koľko spotrebičov v sebe vlastne ukrýva kuchynský robot, investícia do nového pomocníka do domácnosti sa vám vyplatí. Stavte však na overené predajne s istotou záručného a pozáručného servisu a odborný personál, ktorý vám zaručene poradí. Ak nemáte dostatočnú hotovosť, môžete využiť aj výhodné mesačné splátky.
Americký jablkový „páj“
Tento koláč sa aspoň raz mihne v priemernom americkom filme či seriáli. Jednoduchú prípravu zvládne aj začiatočník.
POTREBUJETE: 250 g polohrubej múky, 120 g masla, štipku soli, 120 ml vody, 5 veľkých jabĺk, 150 g kryštálového cukru, mletú škoricu a 10 g polohrubej múky do plnky
POSTUP: Múku, soľ a maslo vymiešame pomocou kuchynského robota na vláčne cesto. Vyformujeme z neho bochník, rozdelíme v pomere 2:3 a odložíme do chladničky. Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Jablká nakrájame na malé kocky alebo postrúhame pomocou kuchynského robota, pridáme cukor, škoricu a múku určenú do plnky. Vychladené cesto rozvaľkáme na tenký plát a vystelieme ním vymastenú formu na okrúhly koláč tak, aby okraje cesta prečnievali. Nasleduje plnka a na plnku druhá (menšia) časť vyvaľkaného cesta. Okraje zahneme a povrch popicháme vidličkou. Pečieme približne 45 minút.


 

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea