Vyhrajte skvelé ceny zn. Bosch od spoločnosti Domoss

  • Spravodajstvo
  • 4. októbra 2013, 15:04
  • Autor:red (L)

Pripravili sme pre vás súťaž, v ktorej môžete počas celého roka získať kvalitné produkty značky Bosch pre vašu domácnosť. V mesiaci október súťažíte o kuchynský robot Bosch MUM 4427.
V celoročnej súťaži hráte o hlavné ceny:
• práčku s pracím programom AlergiaPlus
• chladničku, ktorá udrží vaše potraviny 2x dlhšie čerstvé s CrisperBox/Hydrofresh
• umývačku riadu s HygienaPlus, ktorá odstráni 99,99 % baktérií z riadu

Podmienky súťaže:
V prvom čísle Piešťanského týždňa každého mesiaca nájdete článok so súťažnou otázkou. Na priložený súťažný formulár napíšete odpoveď na otázku a nalepíte tri kupóny, ktoré nájdete v 1., 2. a 3. čísle príslušného mesiaca. Do žrebovania o ceny daného mesiaca zaradíme každého, kto pošle súťažný formulár so správnou odpoveďou a tromi kupónmi. Mená výhercov uverejníme vždy v prvom čísle nasledujúceho mesiaca spolu s ďalšou súťažnou otázkou. Všetky kupóny, ktoré splnia podmienky mesačných súťaží, zaradíme do záverečného žrebovania o hlavné ceny.
SÚŤAŽNÁ OTÁZKA NA MESIAC OKTÓBER:
Aký príkon má kuchynský robot Bosch MUM 4427?
a) 250 wattov
b) 500 wattov
 c) 750 wattov
Súťažný formulár s nalepenými kupónmi a odpoveďou doručte do redakcie
 Piešťanského týždňa, Teplická 63, 921 01 Piešťany, do piatka 25. októbra.
 
Sezónne pečenie: Vyťažte z jesene maximum
Jeseň je farebná ako jej plody – jablká či hrušky. Vyťažte z nej maximum a pripravte si super-rýchle maškrty, ktoré vás zahre-jú na tele aj na duši. S použitím kuchynského robota to zvládnete s minimom špinavého riadu a bez námahy.
Kuchynský robot je malý zázrak. Seká, melie, miesi, šľahá, krája, a to všetko bez vašej pomoci! Kto ho raz vyskúšal, nedokáže si bez neho predstaviť varenie a pečenie. Ak ste ešte nenašli svoj vyvolený model, porozhliadnite sa.
Bez pomoci
Robot Bosch MUM 4427 patrí k špičke vo svojej triede. Má príkon 500 wattov, štyri rýchlosti a multi-funkčné rameno s tromi pohonmi, ktoré môžete nastaviť do rôznych pozícií. Do plastovej miešacej misy sa zmestí až kilogram múky, čo znamená, že v ňom naraz vymiesite približne 2,7-kilogramové cesto. Bez
toho, aby vás boleli ruky a museli ste zašpiniť množstvo riadu. Okrem šľahania a miešania je vybavený aj štyrmi nerezovými kotúčmi na sekanie či strúhanie.
Bezpečnosť na prvom mieste
Pri výbere kuchynského robota hľaďte na bezpečnosť. Je to silný spotrebič, ktorý môže pri nesprávnom použití alebo nekvalitnom prevedení ublížiť. Bosch MUM 4427 je vybavený protišmykovými gumenými nožičkami, takže sa nemusíte báť, že by skĺzol či nebol stabilný.
Zapáčil sa vám? Vyhrajte ho v našej súťaži. Ak sa nechcete spoliehať na šťastenu, navštívte špecializovanú predajňu DOMOSS EURONICS a zaobstarajte si rovnaký alebo podobný model. Zaručená kvalita, spoľahlivý servis, možnosť nákupu na splátky a rady odborného personálu vás nesklamú.
Jednoduché jablkové muffiny
Vyskúšajte svoj nový kuchynský robot pri tomto recepte na muffiny. Naseká jablká, vymiesi cesto… Len zjesť ich budete musieť sami.
POTREBUJEME:
2 hrnčeky polohrubej múky 1/2 hrnčeka kryštálového cukru 1 balíček kypriaceho prášku 1 balíček vanilkového cukru 1 čajová lyžička škorice 1/2 hrnčeka mlieka 1/2 hrnčeka oleja 1 vajce 1 väčšie jablko
POSTUP:
Zmiešajte múku, cukor, kypriaci prášok, vanilkový cukor a škoricu. Postupne pridávajte mlieko, olej, vajce a dôkladne rozmiešajte pomocou kuchynského robota alebo šľahača. Pridajte najemno nastrúhané jablko a nalejte do košíkov. Muffiny sa upečú do 15 minút pri teplote okolo 180 stupňov.

Dobrú chuť!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava