Tipujte – koľko kilov Barborka schudne?

  • Spravodajstvo
  • 26. septembra 2013, 11:42
  • Autor:red.

Už o pár dní príde zúčtovanie. Barbora Nozdrovická si stane na váhu a zistí, koľko kilogramov schudla po tom, čo cvičila, konzumovala krabičkovú diétu a riadila sa pokynmi výživového poradcu aj trénerov. Na začiatku diéty mala Barborka 123,9 kg a obvod bokov 140 cm. Jej pás meral 114 cm. Postupne chudla. Ak si tipnete najpresnejší úbytok hmotnosti, získate zaujímavé z Fitness SiTy. Stačí, ak nám napíšete na email: redakcia@piestanskytyzden.sk. Svoje tipy posielajte najneskôr do pondelka 7. októbra do 12.00 h.

Chudnutie Barborky Nozdrovickej v piešťanskom fitnescentre Fitness SiTy za účasti trénera Petra Miezgu, výživového poradcu Libora Javra z Výživového štúdia SH NUTRITION a krabičkovej diéty spoločnosti Piddock s.r.o. (www.dietakrabicky.sk), ktoré máte možnosť sledovať na stránkach Piešťanského týždňa, sa pomaly blíži do finále. Cieľom Barborky bolo schudnúť nielen 15 kilogramov, ale najmä upraviť nesprávny životný štýl, naštartovať metabolizmus, vymeniť nezdravé a tučné jedlá za ich zdravý variant.
Počas minulého týždňa sa uskutočnilo pravidelné meranie s L. Javrom, aby zhodnotil, či Barborka chudne správne, a teda či jej ubúda tuk, a nie svalová hmota. Hovorí výživový poradca L. Javro: „Barbora Nozdrovická pri opätovnom kontrolnom meraní vykazuje znaky, ktoré sú optimálne k danému časovému intervalu od začiatku snaženia sa redukcie telesnej váhy. Váha opätovne po dvoch týždňoch od posledného merania klesla v optimálnom primeranom úbytku, čo hodnotím za veľmi dôležitý fakt, ktorý nás taktiež uisťuje, že Barborin metabolizmus je správne nastavený a nič mu nebráni v redukcii telesnej hmotnosti.“
Barbora zobrala celý proces chudnutia vážne, čo potvrdzuje aj jej osobný tréner vo Fitness SiTy P. Miezga: „S Barborkou som veľmi spokojný, ide na sto percent, dodržuje všetky moje pokyny, dokonca by som povedal, že si dáva najmä kardio cvičenie ešte navyše.“ Obe strany sa rozhodli, že v nasledovnom období dostane Barborka od L. Javra odborné rady pre optimalizáciu stravovania k nastolenému fyzickému režimu. Tieto výživové rady sú veľmi dôležité najmä pre ešte lepšiu optimalizáciu nastoleného stravovacieho režimu, získanie väčšej energie na cvičenie a lepšie prispôsobenie vnútorného metabolizmu na nový nastolený režim chudnutia. (red)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila