Po ôsmich mesiacoch na slobode skončil opäť v rukách polície

  • Spravodajstvo
  • 12. septembra 2013, 10:50
  • Autor:krpz (v)

Hlohovskí policajti zadržali v utorok (10.9.) dopoludnia v Panskej záhrade v Hlohovci páchateľa podozrivého z viacerých krádeží. Deň predtým podozrivý muž prešiel cez dieru v plote na dvor rodinného domu v Hlohovci. Na okne do obývačky roztrhol sieťku proti hmyzu a z domu ukradol pánsku bundu. Domáci ho však vyrušil a tak sa dal páchateľ na útek. Ukradnutú bundu počas úteku zahodil na futbalovom ihrisku. Po tom, ako na druhý deň policajti podozrivého chytili, vysvitlo, že zadržaný je podozrivý aj z iných krádeží.

Poverený príslušník tak 32 ročného Hlohovčana obvinil celkom z piatich krádeží.
18. augusta ukradol páchateľ v obci Koplotovce z chodby obytného domu horský bicykel v hodnote 250,-€. O tri dni neskôr v Hlohovci na Ulici Za poštou vykradol páchateľ servisnú predajňu kozmetickej spoločnosti. Ukradol odtiaľ prehrávač, dekoračné kamene a rôznu vlasovú, telovú a dekoratívnu kozmetiku. Majiteľovi tak vznikla škoda 1655,-€. O ďalšie tri dni kradol páchateľ na Ulici Bottovej. Bez použitia násilia si otvoril bránku na rodinnom dome, následne dvere do bytu a z chodby ukradol voľne položenú dámsku kabelku. V nej mala majiteľka 3 mobilné telefóny, peňaženku s peniazmi, rôzne osobné veci,  doklady a platobné karty. Navyše v nej mala aj manželovu peňaženku s dokladmi a platobnými kartami. Manželom páchateľ spôsobil škodu 1560,-€. 29. augusta vzal páchateľ zo súkromného hotela v Hlohovci z časti prístupnej pre verejnosť kosačku.
Poverený príslušník polície obvinil z krádeží a porušovania domovej slobody Juraja z Hlohovca, ktorý sa v decembri minulého roka vrátil z výkonu trestu odňatia slobody. Polícia ho zadržala a umiestnila do policajnej cely s podnetom pre prokurátora na väzobné stíhanie. V prípade uznania viny súdom mu môže byť uložený trest odňatia slobody na dva roky.
Aj o tomto sa dočítate v budúcom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina