Kúpele sa predstavia svetu na veľtrhu v Berlíne

  • Spravodajstvo
  • 4. marca 2013, 09:11
  • Autor:sita/red

Kúpele Piešťany sa v tomto roku predstavia na najväčšom medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu ITB Berlín, ktorý sa koná od 6. do 10. marca. V spoločnom stánku skupiny Danubius Hotels Group okrem všeobecnej prezentácie kúpeľov a kúpeľných procedúr predstavia aj vlastnú unikátnu kozmetickú značku zo sírneho bahna a minerálnej vody, ako aj špeciálne kúpeľné balíčky pre sezónu jar a leto 2013. Veľtrh po prvýkrát otvorí nemecká kancelárka Angela Merkelová.

"Ide o najväčší odborný veľtrh cestovného ruchu, ktorý je tým najlepším miestom pre posilnenie a nadviazanie pracovných vzťahov s našimi obchodnými partnermi. ITB Berlín je zároveň výbornou príležitosťou ako ešte viac posilniť meno a imidž už svetoznámych kúpeľov a prilákať nových klientov, ktorí sa k nám budú radi vracať,“ povedal generálny riaditeľ Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany Klaus Pilz. Kúpele bude na prestížnom podujatí reprezentovať spolu s obchodným a marketingovým riaditeľom Hansom Dieterom Bergmannom.
Minulý rok sa na ITB Berlín predstavilo viac ako 10 tisíc vystavovateľov zo 187 krajín. Na podujatie prišlo 172 tisíc návštevníkov predovšetkým z prostredia odbornej verejnosti a 7 000 novinárov z 94. krajín. Kúpele Piešťany už viac ako 200 rokov patria k popredným európskym kúpeľom v liečbe reumatizmu, rehabilitácii pohybového aparátu a nervového systému. Unikátne prírodné zdroje, ktorými sú liečivé sírne bahno a termálna minerálna voda, sú preslávené svojimi blahodarnými účinkami po celom svete.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj