Legendárni Poutníci už tento piatok v Piešťanoch

  • Spravodajstvo
  • 26. februára 2013, 12:55
  • Autor:pr(j)

Už nasledujúci piatok 1.marca bude piešťanský FunHouse (bývalá OBE reštaurácia za evanjelickým kostolom) dejiskom unikátneho koncertu. Do Piešťan zavíta legenda v žánroch bluegrass a country – skupina Poutníci.

Zoskupenie známe svojimi skladbami Panenka, Pojďme se napít, Napsal jsem jméno svý na zdi a ďalšími už pôsobí na pódiach viac ako 42 rokov a ten piešťanský koncert bude určite tak trochu oslavou úspešného ťaženia. Piešťanský FunHouse odštartoval úspešne koncerty už koncom decembra, kedy privítal jednu z najúspešnejších slovenských country skupín Neznámych. Tešiť sa však môžeme aj na ďalšie unikátne koncerty v dohľadnej dobe, kedy 27. marca privítame v Piešťanoch fenomenálneho najvýznamnejšieho bluesmana afrického kontinentu Geralda Clarka. Organizovania týchto výnimočných podujatí sa po krátkej pauze chytil v spolupráci s FunHouse Ivan Cali Podolský, ktorý je taktiež organizátorom viacerých podujatí a festivalov ako FestDobréBohunice, ale ktorý je taktiež známy z najpočúvanejšej relácie Rádia Piešťany – FestDobrejMuzičky s Calim.

„Nenechajte si ujsť už nasledujúci piatok ďalšiu legendu v Piešťanskom FunHouse. Zažiť týchto pánov naživo je skvelý zážitok. Napriek tomu, že piešťanci málo podporujú podujatia vo svojom meste, verím, že atmosféra bude naozaj festdobrá. Lístky si už zakúpili nadšenci dobrej muzičky z Bratislavy, Trnavy, Trenčína a samozrejme z Piešťan a verím, že sa do tohto podniku, ktorý dáva priestor aj menšinovým žánrom všetci pomestíme.“, dodáva Ivan Cali Podolský. Viac informácií o predpredaji lístkov sa dozviete na 0905 960 769 a z relácie FestDobráMuzička s Calim na Rádiu Piešťany už tento utorok od 22:00. Rádio Piešťany ako aj Piešťanský Týždeň sú generálni mediálni partneri podujatia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav