ŠHK Piešťany nerozhodne so SAPA Fehérvár 19

  • Hokej / Šport
  • 28. augusta 2012, 10:51
  • Autor:Martin Sarvaš

V piatok 24. augusta sa v šiestom prípravnom zápase stretli „havrani“ na piešťanskom zimnom štadióne so súperom z Maďarska, SAPA Fehérvár 19. Hodina hry priniesla iba dva góly a duel sa skončil remízou 1:1. Z maďarských hokejistov skóroval Frank Banham a za Piešťany stretnutie vyrovnal Matej Cuník.

Domáci hráči nastúpili posilnení o staronovú posilu Ondreja Otčnáša, ktorý sa vracia zo Zvolena do Piešťan. Od úvodu sa hral opatrný zápas. V prvej tretine mali hráči na oboch stranách minimum šancí, s výnimkou hosťujúceho Vasa, ktorý trafil tyčku a prvej desaťminútovke nevyužil dobrú šancu Piešťanec Bučka. V druhej tretine sa obraz hry prakticky nemenil a hralo sa v pokojnom tempe. Zvrat prišiel až v tretej časti hry, kedy sa podarilo hosťujúcemu celku využiť presilovú hru v pomere 4:3 a strela Banhama do odkrytej časti bránky skončila za dobre chytajúcim Tomekom. Piešťanskí hokejisti však po strelenom góle zlepšili hru, začali lepšie korčulovať a dostávali sa do šancí. V závere zápasu sa im podarilo vyrovnať zásluhou Cuníka, ktorý peknou strelou od modrej čiary stanovil skóre zápasu na konečných 1:1.

V aktuálnom čísle sa nachádza v uvedenom článku chybná informácia. Hokejisti  Fehérváru neboli 19-roční.
Za vzniknutú chybu sa ospravedlňujeme.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav