Chlaďte ekonomicky

  • Nezaradené
  • 3. júla 2012, 14:53
  • Autor:

Voľného priestoru nikdy nie je dosť. Ani toho v chladničke – najmä v takýchto horúčavách. Nerozčuľujte sa, že sa vám do dvierok nezmestí fľaša s minerálkou a mraznička je preplnená na prasknutie. Investujte do novej.

Moderné chladničky majú oproti starým modelom nesporné priestorové výhody – pri zachovaní rovnakých vonkajších proporcií sa vďaka novým technológiám chladenia a izolácie zväčšil ich vnútorný priestor. Pribudli držiaky na fľaše, rozšírili sa poličky, zásuvky…

Ušetríte



Chladnička je jeden z mála spotrebičov, ktorý je v zásuvke 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Investícia do značkového modelu sa vám vyplatí – môžete si byť istí nízkou spotrebou elektriny, dodržaním hygienických noriem a bezpečnosťou.

V ponuke obchodného domu DOMOSS nájdete širokú ponuku chladničiek rôznych značiek a veľkostí vo fantastických cenách. Teraz navyše ešte výhodnejšie. K vybraným chladničkám získate kávovar TASSIMO v hodnote 129 eur úplne zadarmo! Ale poponáhľajte sa, akcia je obmedzená len do vypredania zásob.

Stále čerstvé



Nové modely šetria nielen energiu, ale aj váš čas.  Zabudnite na zdĺhavé a otravné rozmrazovanie! Funkcia No Frost zabezpečí, aby sa vo vašej chladničke nevytvárala námraza – odbudne vám nepríjemná povinnosť a spotreba elektriny zbytočne neporastie.

Nepríjemný zápach šíriaci sa z chladničky napríklad po návrate z dovolenky bude tiež minulosťou. Antibakteríalny povrch s náterom obsahujúcim striebro eliminuje baktérie a zabraňuje ich šíreniu.

Navyše, špeciálne zóny s teplotou okolo bodu mrazu zapezbečia potravinám dlhšiu životnosť. Niektoré chladničky majú aj Bio Fresh zónu – priečinok s klímou ideálnou pre zachovanie čerstvosti zeleniny, syrov či mäsových výrobkov…

Nezabudnite! Starý spotrebič nepatrí do bežného odpadu. Opotrebovanú chladničku Vám zadarmo odvezieme a pošleme za Vás na ekologické spracovanie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián