Zariaďujeme kúpeľňu: Ako začať?

  • Nezaradené
  • 18. mája 2012, 08:12
  • Autor:inz

Kúpeľňa je miestom, kde môžeme byť bez výhrad sami sebou. Necháva priestor našej intimite, načerpávame v nej energiu pri rannej sprche a relaxujeme po namáhavom dni. Chystáte sa zariaďovať si novú alebo rekonštruovať tú starú? Na čo netreba zabúdať?

Pred návštevou kúpeľňového štúdia

Ak ste už načerpali inšpiráciu z časopisov o bývaní, interiérovom dizajne alebo z internetu, je ten správny čas navštíviť kúpeľňové štúdio. V prípade, že vaše predstavy o novej kúpeľni ešte nie sú konkrétne, pomôžu vám práve interiéroví dizajnéri so svojimi dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere neodporúčame zbytočne podliehať nestálym trendom. Kúpeľňa je záležitosť niekoľkých rokov, preto by jej zariadenie malo dokonale vyhovovať vašim potrebám. Vaňa alebo sprchový kút? Oddelená toaleta? A potrebujte aj priestor pre práčku či sušenie bielizne? Všetko je potrebné si dôkladne vopred premyslieť.

Pred návštevou kúpeľňového štúdia si pripravte jej plánovaný alebo súčasný pôdorys. Zvládnete to aj sami – zmerajte steny, zaznačte prívody a odtoky vody, prívod energie, okná, dvere, radiátory. Vďaka pôdorysu vám odborníci predstavia návrh vašej kúpeľne v 3D.

Zverte ju do rúk odborníkom

Kúpeľňa je investíciou do budúcnosti, nekvalitné materiály a neodborný prístup sa nemusia prejaviť hneď, no naprávanie následkov vás môže stáť niekoľkonásobne viac, ako boli plánované investície. Ak potrebujete odborné rady a hľadáte overenú kvalitu, navštívte kúpeľňové štúdio DOMOSS na Žilinskej ceste a zverte sa do rúk odborníkov. Skúsení dizajnéri vám ušijú kúpeľňu na mieru presne podľa vašich priestorových možností a požiadaviek. V kúpeľňovom štúdiu vám vypracujú 3D návrh kúpeľne, a tak svoju vysnívanú kúpeľňu uvidíte skôr, ako bude položená čo i len jedna dlaždica. Nájdete tu široký sortiment sanity, obkladov, dlažieb, kúpeľňového nábytku a najmä kopu inšpirácie.

Myslíme na pohodlnosť

DOMOSS je spoľahlivým partnerom pri zariaďovaní a rekonštrukcii s 22-ročnými skúsenosťami. Najlepšími referenciami sú spokojní zákazníci. S individuálnym prístupom a inovatívnymi riešeniami dokážeme spojiť vaše predstavy s našimi odbornými znalosťami a dispozičnými obmedzeniami vašej kúpeľne. Výsledkom bude dokonalá kúpeľňa bez kompromisov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela