Piešťanci v Topoľníkoch nehrali, na tribúne zomrel fanúšik

  • Šport / Futbal
  • 23. apríla 2012, 13:02
  • Autor:šg

PIEŠŤANY – V uplynulom kole vyšších regionálnych futbalových súťaží sa našim mužstvám darilo, pretože s výnimkou Piešťancov si pripísali na svoje konto za víťazstvá po tri body. Cenné sú hlavne výhry treťoligistov z Vrbového a Moravian. Piešťanci v Topoľníkoch nehrali, pretože ešte pred zápasom zomrel na tribúne domáci fanúšik. Zápas dohrajú v náhradnom termíne.

Stretnutie v Topoľníkoch sa pre tragickú udalosť pred začiatkom zápasu nehralo. Bližšie podrobnosti nám poskytol brankár PFK Juraj Valo: „Keď išli mužstvá po predzápasovej rozcvičke dolu z ihriska, na tribúne dostal infarkt domáci 74-ročný fanúšik. Potom sa muselo čakať na príchod súdneho znalca. V takej atmosfére sa naozaj futbal hrať nedal, preto po dohode oboch mužstiev sa stretnutie odložilo na náhradný termín.“

OTJ Moravany – MFK Nové Zámky 4:0 (1:0)

Hoci v aktuálnej tabuľke poslední Moravanci strácali pred zápasom na o štyri priečky lepšie postavených Novozámčanov desať bodov, na ihrisku sa to neprejavilo. Hostia boli iniciatívnejší len v úvode zápasu, no po góle z jedenástky, ktorý im dal Glos, sa naklonili misky váh na stranu domácich.  Moravanci však vyhrali úplne zaslúžene a ich šance na záchranu v tretej lige sú opäť reálnejšie. 

Viac informácií zo športového diania v regióne nájdete v Piešťanskom týždni 17, ktorý vychádza 24. apríla.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín