Dokonalá záhrada: Bez spoľahlivej techniky to nejde

  • Nezaradené
  • 6. marca 2012, 14:33
  • Autor:

Dočkali sme sa! Po nekonečne dlhej zime, kopách snehu, drsných mrazoch a otravnej čľapkanici pomaly, ale isto prichádza jar. Do záhrad sa už pomaly derie v podobe rozkvitnutých snežienok či sviežich stebielok
trávy. Aby ste sa za ten váš kus zelene nemuseli hanbiť, potrebuje pravidelnú starostlivosť. A tú nezabezpečíte bez spoľahlivej techniky a náradia.

Čo by to bolo za záhradu bez kúsku trávnika. Aby však zelený koberec prinášal viac radosti ako starostí, musíte mu zabezpečiť pravidelný zostrih. Technológie už našťastie pokročili, a tak nemusíme trávu kosiť manuálne kosou ako naši starí otcovia. Dnes si v špecializovanej predajni vyberiete zo širokej ponuky benzínových, elektrických kosačiek, trávnych traktorov, vyžínačov či krovinorezov. Ktorý variant je pre vás najvhodnejší? Navštívte špecializovanú predajňu obchodného domu DOMOSS – oddelenie Priemyselnej a záhradnej techniky, kde vám odborný personál poradí na základe vašich individuálnych požiadaviek. Tu si jednoducho každý nájde presne to, čo mu vyhovuje. Bez kompromisov. Ponúkame sortiment rozšírený o nové značky a výbornú kvalitu za dobré ceny. 

V nastávajúcej sezóne chceme oceniť každého zákazníka, nie „každého piateho“. Vo väčšine domácností s menšími záhradami najčastejšie zazriete elektrické kosačky. Ak sa staráte len o predzáhradku či malú záhradku okolo rodinného domu, tento typ je pre vás najvhodnejší. Nahráva mu nízka cena, malá hmotnosť, lepšia skladnosť a nenáročná údržba. S benzínovými však napríklad pokosíte aj rozsiahlejšie plochy a nemusíte sa báť ani vlhkej polmetrovej trávy a kopcovitého terénu. V špecializovanej predajni OD DOMOSS nájdete rozšírenú ponuku oboch typov za bezkonkurenčné ceny, kosačky so štandardnými oceľovými, hliníkovými ale aj pozinkovanými skeletmi a s funkciami, ktoré vám uľahčia prácu – napríklad s košom na zber trávy, mulčovaním či bočným vyhadzovaním a, samozrejme, benzínové kosačky bez pojazdu, ale aj s vlastným pojazdom. Pripravujeme pre vás takisto nový sortiment bubnových kosačiek a záhradných traktorov – novinkou je napríklad model od značky Stiga so špičkovými parametrami a cenou. So zarasteným terénom a burinou si zase poradia krovinorezy od svetového výrobcu Stihl. Jednoducho všetko, čo môžete pri starostlivosti o záhradu potrebovať za bezkonkurenčne najnižšie ceny.

Momentálne vrcholí aj obdobie vhodné na predjarný rez kvitnúcich krov a ovocných stromov. Ak už záhradné nožnice používate zopár rokov, je pravdepodobné, že nespĺňajú bezpečnostné požiadavky a ani manipulácia s nimi už nie je taká pohodlná, preto vám v DOMOSSe ponúkame kvalitné ručné nožnice značky Fiskars. Rovnako vám v predajni pomôžeme aj s výberom vhodného plotostrihu, tlakového čističa na váš chodník či štvorkolesového tátoša alebo drviča odpadu.

Potrebujete spíliť stromček, prevzdušniť trávnik či pripraviť pôdu na výsev zeleniny rotavátorom a nemáte peniaze na investície do náradia? Riešením môže byť nákup na splátky alebo aj požičovňa, ktorú DOMOSS úspešne prevádzkuje už takmer desaťročie. Stačí prísť do predajne, vybrať si z ponuky kosačiek, vyžínačov, píl, rotavátorov, ale aj vŕtačiek, kladív a desiatok ďalších pomocníkov do domácnosti, na stavbu či do záhrady a za malý poplatok si ich môžete na pár dní požičať. Viac informácií o požičovni získate priamo v predajni záhradnej techniky alebo e-mailom: ptovar@domoss.sk a telefonicky na 033/774 48 00, kl. 50.

Aby ste sa nemuseli hanbiť za svoju zanedbanú záhradu, stačí jej venovať polhodinku týždenne. Odmenou vám bude hustý zelený trávnik, živý plot strážiaci súkromie či záhrada plná voňavého ovocia a chutnej zeleniny. S používaním kvalitného náradia a záhradnej techniky zakúpenej v špecializovaných predajniach to zvládnete s minimálnou námahou. Pripravte sa na novú sezónu a navštívte predajňu Priemyselnej a záhradnej techniky, kde na vás čaká vynikajúca kvalita za príjemné ceny.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava