ITF Slovakiatour otvoril svoje brány

  • Spravodajstvo
  • 19. januára 2012, 14:01
  • Autor:ts/red

BRATISLAVA – Najdôležitejší veľtrh cestovného ruchu na Slovensku ITF Slovakiatour otvoril svoje brány už po osemnástykrát. Súčasťou veľtrhu sú aj výstavy Poľovníctvo a oddych, Wellness a fitness či festival cestovateľských filmov Camera Slovakia. Zabudnúť nemožno ani na súbežne sa konajúci veľtrh gastronómie Danubius Gastro. ITF Slovakiatour organizátori naplánovali od 19. do 22. januára, už tradične sa na ňom prezentujú Piešťany, kúpele a ďalšie subjekty pôsobiace v meste.

Na tejto najvýznamnejšej medzinárodnej prezentácii cestovného ruchu na Slovensku sa prezentujú nielen najnovšie trendy v oblasti cestovného ruchu z celého sveta, ale aj slovenské regióny, regionálne združenia, mestá, obce a subjekty neziskovej sféry. Na veľtrhu sa už tradične predstaví naše mesto spoločne so Slovenskými liečebnými kúpeľmi Piešťany. V bratislavskej Inchebe sa prezentujú v stánku číslo 302 v hale B2. 

Partnerským regiónom veľtrhu cestovného ruchu je pre rok 2012 je Prešovský samosprávny kraj. Ako čestný hosť svoje krásy a gastronomické špeciality predstaví tiež susedná Česká republika so samostatne zastúpenými regiónmi  – Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Východná Morava a Vysočina.

Pre tých, ktorí plánujú cestovať do zahraničia, bude zaujímavá first moment ponuka cestovných kancelárií. Sú však aj ľudia čo radi cestujú „na vlastnú päsť“. Pre nich bude dôležitá sekcia zahraničných prezentácií krajín zastúpených turistickými centrálami.

Spolu s veľtrhom ITF Slovakiatur sa koná aj veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Prezentuje ucelenú ponuku pre oblasti gastronómie a hotelierstva od profesionálneho prístrojového vybavenia, cez nábytok, potraviny, nápoje, až po obalové materiály, obchody a reklamu. Kolektívne zastúpení vystavovatelia zo zahraničia ponúkajú ochutnávky národných kulinárskych i nápojových špecialít.

Festival CAMERA Slovakia má za cieľ priblížiť našu planétu širšej verejnosti a informovať o najzaujímavejších slovenských cestách, ktoré sa za posledný rok uskutočnili.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín