Piešťany silvestrovali ohlušujúco dobre

  • Spravodajstvo
  • 1. januára 2012, 11:01
  • Autor:vd/hh

PIEŠŤANY – Námestím slobody sa na Silvestra už od deviatej hodiny večer začal posledný koncert roka 2011. Začala ho piešťanká kapela Black Diamond, za ňou dav rozohrial Robo Šimko a jeho kapela MassRiot a tesne pred polnocou nastúpili na pódium hudobníci z kapely Fuera Fondo. To už bolo pod pódiom riadne dusno a veselo.

Pri fontáne už dve hodiny žhavili svoj silvestrovský arzenál malí pyromani, postupne sa k nim pridávali starší, takže kto si nedal vatu do uší, mohol z tej záľavy výbuchov ohluchnúť alebo v miernejšej verzii nakúpiť  tinitus.  A keď sa nad Auparkom rozožiarila o polnoci obloha státisícmi farebných svetielok ohňostroja a šampanské vo fľašiach striekalo prúdmi na okoloidúcich, bolo dokonané. Starý rok 2011 predal žezlo novému roku 2012.

Polícia síce krúžila celým námestím a pokúšala sa svojou prítomnosťou napomínať  : „Pozor, ľudia, nebláznite s tými petardami“, ale len čo vozidlá strážcov zákona zašli za roh, viac ako polhodinový slávnostný koncert pušného prachu a žiary dopĺňali ohlušujúce rany delobuchov, ktoré rozjašení ľudia hádzali všade okolo seba. Našťastie tam, kde sme sa pohybovali s fotoaparátom my, sa nič vážnejšie okrem krátkodobej hluchoty nestalo.

((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel