Mladíci kradli naftu, sladené mlieko i cigarety

  • Spravodajstvo
  • 30. decembra 2011, 11:03
  • Autor:sita/red

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Polícia v tento týždeň obvinila štyroch mladých mužov z okresu Nové Mesto nad Váhom z prečinov krádeže.

Za 20 litrov nafty mladíkovi hrozia dva roky



Myjavskí policajti obvinili z krádeže 21-ročného muža z okresu Nové Mesto nad Váhom, ktorý v noci 21. decembra ukradol z odstaveného nákladného auta v obci Jablonka v okrese Myjava 20 litrov nafty. Celková škoda je 88 eur. Mladíkovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Z obchodu ukradol sladené mlieko



Zlodej, ktorý pred vianočnými sviatkami kradol v trenčianskych potravinách, skončil v rukách polície. 19-ročný mladík z okresu Nové Mesto nad Váhom sa ulakomil na dve sladené mlieka za dve eurá. Keďže páchateľa už v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch pri krádeži pristihli, tentokrát sa obvineniam nevyhol. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až dva roky.

Mladíci ukradli cigarety, hrozia im dva roky



Dvoch mladíkov z Nového Mesta nad Váhom obvinili vo štvrtok 29. decembra z prečinu krádeže. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, obvinení mladí muži vo veku 19 a 20 rokov sa 12. októbra v noci vlámali do pohostinstva v obci Očkov v okrese Nové Mesto nad Váhom. Z pohostinstva odcudzili cigarety, majiteľovi spôsobili škodu zhruba 150 eur. Obvineným hrozí väzenie až na dva roky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava