Búračka na Bratislavskej – Vodič BMW sa ospravedlnil

  • Spravodajstvo
  • 6. decembra 2011, 12:32
  • Autor:red

PIEŠŤANY – Prinášame vám vyjadrenie vodiča BMW, ktorý v pondelok 5. decembra večer zrazil dve ženy a dieťa. Najhoršie je na tom babička, potvrdil to riaditeľ piešťanskej nemocnice.

Vodič BMW Peter O. z Piešťan povedal: "Uvedomujem si, že som išiel rýchlo. Obiehal som auto. Podľa mňa každý vodič, keď obieha auto, tak zrýchli. V okamihu ako som obiehal auto, bol som približne na jeho úrovni, keď auto začalo obiehať ďalšie vozidlo odstavené na krajnici. Aby som zabránil zrážke, musel som s mojím vozidlom vybehnúť mimo vozovku. Tam ale bol betónový vjazd do firmy, kde bola hlboká jama, do ktorej som vbehol. Následkom toho sa mi roztrhla pneumatika. Za jamou bol kopec hliny a keď som vybehol naň, auto podskočilo a v tejto situácii spolu so "šlusdefektom" sa stalo neovládateľné. Na chodníku, ktorý je asi tristo metrov dlhý, sa pohybovali len títo dvaja ľudia s kočíkom.  Obrovskou smolou bolo, že zrovna ich som zrazil. Veľmi to ľutujem a týmto sa im chcem aj ospravedlniť."

Podľa vyjadrenia primára MUDr. Milana Iča  z Nemocnice A. Wintera v Piešťanoch: "Najhoršie na tom je babička, pretože utrpela veľmi vážne zranenia, ktoré si vyžadujú operačný zákrok. Mladá žena je na tom najlepšie, utrpela len ľahké zranenia a jej ročného syna prevezú do detskej fakultnej nemocnice v Trnave na pozorovanie." Počas tlačovej besedy, ktorá sa uskutočnila v utorok dopoludnia na riaditeľstve nemocnice, sme sa dozvedeli, že hospitalizovaná mamička už chodí.  

Súvisiace články: AKTUALIZOVANÉ: Búračka na Bratislavskej ulici

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel