Otvor srdce – daruj knihu

  • Spravodajstvo
  • 24. novembra 2011, 15:01
  • Autor:PIWC

Blížia sa Vianoce – čas, ktorý nás vzrušuje a napĺňa teplom, čas, kedy pociťujeme túžbu byť k sebe milší a štedrejší. Šťastné, rozosmiate tváre detí okolo vianočného stromčeka sú pre rodičov tým najkrajším darčekom. Pre všetkých, ktorí mohli svoje deti obdarovať a splniť ich sen.

Žiaľ, sú však medzi nami aj takí, ktorí na splnenie tohto sna nemajú prostriedky – a práve tým by sme chceli spoločne s vami pomôcť. Keďže kniha je oddávna jedným z najkrajších vianočných darčekov, pripojujeme sa i my – členky Medzinárodného Klubu Žien v Piešťanoch (PIWC), spolu s piešťanskými kníhkupectvami k projektu nazvanému Otvor srdce – daruj knihu, ktorý od r. 2005 organizuje Trenčianska nadácia  a veríme, že obyvatelia i návštevníci nášho mesta nám v tom pomôžu.

Venujte preto, prosíme, pozornosť miestu s vystavenými knižkami, v ktorých sú záložky s označením mena dieťaťa, ktoré práve túto knihu túži nájsť pod stromčekom, ale bez vašej pomoci sa tak nestane. Vyberiete si ktorúkoľvek z nich, zaplatíte ju pri pokladni a necháte v predajni. Aj keď vy nebudete osobne poznať dieťa, ktorému urobíte radosť, my z PIWC knižky z kníhkupectiev vyzdvihneme a doručíme pred Vianocami priamo do rúk dieťaťa. Pridáme k nej ešte drobnú hračku, aby radosť bola ešte o kúštik väčšia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav