Blog Petra Remiša: Holotrtáni

  • Blogy / Blogy
  • 28. júna 2011, 10:20
  • Autor:

Skoro ma vykotilo, keď som zistil, že v Čechách letia holotrtáni. Inými slovami: nudisti, náturisti, či adamiti. Už neokupujú len vyhradené úseky pláží. Zbalia si ruksak a vyrazia nahí do prírody.

Špacírujú sa po značkovaných turistických chodníkoch tak, ako ich Pán Boh stvoril. Všimol som si, že povolené majú len tenisky, vysoké ponožky, dioptrické okuliare a šiltovku. Až keď vchádzajú do obce, navlečú si šortky a tričko.

Tento nápad ma uchvátil.

Navrhujem zaviesť nahotu aj v našom meste. Povinne od jari do jesene. Do upadajúceho turistického ruchu by to prinieslo netušené možnosti. Samozrejme, nahota by sa zlegalizovala a inštitucionalizovala.

OLKS by sa zmenilo na OLNS (Otvorenie letnej nudistickej sezóny). Miesto nudného kvetinového korza Victoria régia by sme mali Figovníkový list a Socha piešťanského parku by sa volala Úchyl piešťanského podsvetia.

Transformovali by sme aj kluby. Klub vodných športov (KVŠ) na Klub vyzlečených športovcov. Futbalový klub PFK na FKK (Frei Körper Kultur) a hokejový PHK by sa čítal Piešťanská holotrtánska klasa.

Nežná časť fanúšikovskej základne by si pre lístky na zápas aj vlasy trhala.

Samozrejme, nadviazali by sme družbu s partnerskou obcou Naháč. A aby neupadla verejná morálka, strážcovia poriadku by pokutovali každú korčuliarku, ktorá by sa odvážila behať okolo Sĺňavy v bikinách.

To môže vyvádzať doma, nie na Holokruhu!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund