Superstarista Lukáš Ondruš oslávil pod mušľou narodeniny

  • Spravodajstvo
  • 20. júna 2011, 16:47
  • Autor:

V sobotu si Piešťanci užili návrat „strateného syna“. Tohtoročný superstarista Lukáš Ondruš, ktorý žije už niekoľko rokov v Prahe si narodeninový koncert naplánoval vo svojom rodnom meste. V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa sa dočítate aj o tom, ako vnímal účinkovanie v SuperStar a aké sú jeho ďalšie plány. Okrem toho vám PT prinesie aj nasledujúce témy.

Za parkovanie na Teplickej platiť nebudeme



Koncom mesiaca by mestskí poslanci mali na zasadnutí zastupiteľstva hovoriť aj o návrhu všeobecne záväzného nariadenia, ktoré upravuje podmienky státia v zóne dopravného obmedzenia a plateného parkovania na území Piešťan. V návrhu sú zapracované najmä zmeny, ktoré sa zaoberajú sadzbami za parkovanie.

Hudbou nabité brány Piešťanského festivalu sú otvorené



V závere minulého týždňa, v skorých večerných hodinách sa po roku na schodoch Domu umenia už tradične rozozneli fanfáry otvorenia 56. ročníka Piešťanského festivalu. O polhodinu neskôr, po slávnostnom otvorení festivalu, si už všetci milovníci klasiky vychutnali koncertné majstrovstvo členov Slovenskej filharmónie, ktorých viedol dirigent Leoš Svárovský. Ako sólista sa predstavil klavírny virtuóz Jiří Kollert.

Za bránu mu hodili použitú rakvu



Vo štvrtok popoludní zažil šok obyvateľ Jánošíkovej ulice v Piešťanoch. Za bránu mu ktosi hodil použitý spodok z rakvy. Na bielej saténovej prikrývke s čipkami boli badateľné stopy po vytečených telesných tekutinách mŕtveho človeka.

Aj tatéri z Piešťan kreslili na trnavské múry



Počas víkendu žila Trnava streetartovými akciami. Kým sa ľudia bavili na akcii v amfiteátri, viac ako dve desiatky streetartistov, tatérov, dizajnérov, či architektov sa pustili do skrášlenia miestnej botanickej záhrady. Okrem umelcov z Prahy a ďalších miest sa na tomto podujatí zúčastnili aj tatéri z jedného piešťanského tetovacieho štúdia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek