Rádio Piešťany: Fest dobrá muzička s Calim

  • Kultúra a spoločnosť / Rádio Piešťany
  • 14. júna 2011, 18:51
  • Autor:Ivan Cali Podolský

Relácia Fest dobrá muzička je svojím obsahom, dá sa povedať, unikátom v slovenskom éteri a som rád, že sa teší veľkej obľube. Napriek pokročilej hodine v utorok v noci ju počúvajú mnohí aj prostredníctvom internetu na Slovensku i v iných krajinách. Stala sa tak možno pre mnohých akýmsi spojením s rodným Slovenskom. A to nielen pre tých, ktorí vyrastali na žánroch folk, country, bluegrass, ethno alebo k nim privoňali len nedávno, ale tiež pre tých, ktorí si jednoducho dokážu vychutnať akustickejšiu hudbu.

Prichádzajú mi mnohé reakcie, ktoré ma tešia, ale aj zaväzujú. Pokúsim sa i naďalej reláciu pripravovať podľa vašich vyjadrení „úprimne“. Som rád, že môžem takýmto spôsobom komunikovať s ľuďmi a zdieľať príjemné pocity zo spoločne strávených chvíľ. Mám radosť, keď dostanem príležitosť plniť želania iným a aj o tomto je Fest dobrá muzička. Je veľa kapiel, ktoré sa do mainstreamových rádií nedostanú a pritom sú v nich kvalitní muzikanti, preto aj v budúcnosti chcem
dať v relácii priestor práve tým, ktorí nie sú až takí známi. Často siaham pri výbere hudby po všakovakých srdcovkách a nostalgicky spomínam s poslucháčmi a teší ma, že sa vám moje spomínanie páči. Verím, že si v ďalekej budúcnosti spomenieme aj na tieto chvíle strávené počúvaním Rádia Piešťany.
Prajem našim „počúvačom“ veľa šťastia, zdravia a tiež veľa príležitostí a správne rozhodnutia…

Ivan Cali Podolský

Reláciu FestDobráMuzička s Ivanom Calim Podolským si môžete vypočuť každý utorok od 22.00 hod. na Rádiu Piešťany (90,2 MHz) alebo na www.radiopiestany.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel