Čierna séria hádzanárov MHK pokračuje

  • Šport / Hádzaná
  • 2. októbra 2009, 11:27
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠŤANY/ŠAĽA – Prvoligoví hádzanári MHK Piešťany pokračujú v čiernej sérii, keď po prehre v Šali s tamojším Rondisom 24:29 prehrali aj doma s rezervou Tatrana Prešov 20:27.

V Šali chceli Piešťanci bodovať a vďaka hernej disciplíne sa im to v prvom polčase aj darilo, keď ho vyhrali 12:11. Aj po prestávke sa bojovalo o každý gól. Zlom prišiel na začiatku poslednej štvrťhodiny, keď sa domáci dostali štvorgólovou šnúrou do vedenia o štyri góly. Desať minút pred koncom viedla Šaľa už len o dva góly, no pri vylúčení hráčov hostí a zahodení ich šancí sa domáci tešili z dvoch bodov.
„Ak by hráči dodržiavali moje pokyny a pozorne bránili, mohli sme získať aspoň bod. Sklamali ma hlavne striedajúci hráči, ktorí sa nevedeli zapojiť do hry," zhodnotil zápas tréner Daniel Oslej. Góly Piešťancov: Fedora 5, Kotu la a Michal Nedorost po 4, Ďurina a Borek po 3, Bolješik, Stano, Palec, Krištúfek a Mário Paulík po 1. V domácom zápase s Tatranom Prešov „B" potvrdili hostia úlohu favorita a už v prvom polčase získali osemgólový náskok.
Po prestávke ho však Piešťanci začali sťahovať a v 48. min prehrávali už len o gól -18:19. Potom sa však znova nevyhli chybám a hostia dotiahli zápas do víťazného konca. Góly MHK: Kotu la a M. Nedorost po 4, Palec a Mário Paulík po 3, Stanek 2, Ďurina, Stano, Fedora a Borek po 1. Zostava MHK: Drahovský, Šantavý – Majerník, Ďurina, Fedora, Palec, Nedorost, Kotula, Krištúfek, Mário Paulík, Borek, Stanek, Stano, Martin Paulík.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav