Piešťanské hry vraj boli lepšie ako vlani

  • Spravodajstvo
  • 2. júna 2009, 12:05
  • Autor:vd/pb

Na Piešťanských hrách skočil päť metrov
Piešťanské hry na futbalovom štadióne sa podľa detí vydarili viac ako vlani. Organizátori 44. ročníka obľúbeného športového zápolenia v ľahkej atletike, ktoré sa zvyčajne spája s oslavou Medzinárodného dňa detí plynule štartovali jednu súťažnú disciplínu za druhou. Medzitým odmeňovali víťazov. Na štadióne vyhrávala hudba, z tribúny sa ozýval potlesk a povzbudzujúce výkriky fanúšikov. „Súťažilo tu 215 žiakov zo siedmich piešťanských škôl, najúspešnejšou sa stala Základná škola na Brezovej ulici,“ prezradil nám organizátor P. Bajnok. Na druhom mieste bola ZŠ na Mojmírovej ulici a tretiu priečku obsadila ZŠ na Holubyho ulici.
V kategórii jednotlivcov si vynikajúco počínal šiestak Martin Fischer, ktorý zabehol 60 metrov za 7,84 sekundy a do diaľky skočil 501 cm, Lucia Vítková zabehla tristo metrov za 49, 32 sekundy, siedmak Michal Haring prebehol šesťdesiatku za 7,54 sekundy a deviatak Roman Janotík päťstovku za minútu a trinásť sekúnd. Vynikajúco sa darilo aj deviatačke Márii Gajdošechovej, ktorá prebehla kilometer za v čase 3:23:07 minúty a Michaela Bieliková skočila do diaľky 486 cm.

Medzitým odmeňovali víťazov. Na štadióne vyhrávala hudba, z tribúny sa ozýval potlesk a povzbudzujúce výkriky fanúšikov. „Súťažilo tu 215 žiakov zo siedmich piešťanských škôl, najúspešnejšou sa stala Základná škola na Brezovej ulici,“ prezradil nám organizátor P. Bajnok.  Na druhom mieste bola ZŠ na Mojmírovej ulici  a tretiu priečku obsadila ZŠ na Holubyho ulici.
V kategórii jednotlivcov si vynikajúco počínal šiestak Martin Fischer, ktorý  zabehol 60 metrov za 7,84 sekundy a do diaľky skočil 501 cm, Lucia Vítková zabehla tristo metrov za 49, 32 sekundy, siedmak Michal Haring prebehol šesťdesiatku za 7,54 sekundy a deviatak Roman Janotík  päťstovku za minútu a trinásť sekúnd. Vynikajúco sa darilo aj deviatačke Márii Gajdošechovej, ktorá prebehla kilometer za v čase  3:23:07 minúty a Michaela Bieliková  skočila do diaľky 486 cm.

My sme v ciele zachytili najrýchlejšieho piešťanského šprintéra –  sa stal sa ním deviatak zo "sedmičky" – Martin Krajčík.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel