Zdenka Predná: Čechov asi neprehlasujeme…

  • Spravodajstvo
  • 1. júna 2009, 11:06
  • Autor:Igor Paulech

Finalistka SuperStar Zdenka Predná v sobotu podvečer odohrala v rámci Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny koncert pre všetkých fanúšikov v Piešťanoch, nabitý najpopulárnejšími hitmi z jej doteraz vydaných albumov.

Udržať si úspešne rozbehnutú kariéru v šoubiznise nie je jednoduché. Zdenka Predná sa postupne zbavila nálepky umelo vyprodukovanej hviezdičky a  svojimi piesňami sa zaradila medzi najhranejšie speváčky v slovenských médiách. Krátko pred vystúpením sme jej položili niekoľko otázok.


Koncertovali ste už v Piešťanoch? Ako sa vám u nás páči?
– Minulý rok sme hrali kúsok odtiaľto, no v Piešťanoch nie. Boli sme ale nedávno s kamarátkami v kúpeľoch. Mesto sa mi veľmi páči. Keď idem napríklad od Trenčína alebo sa nachádzam tu v okolí, myslím na to, ako rada by som išla do kúpeľov. Piešťancom teda želám, aby im táto nová sezóna vyšla.
Aké piesne máte pripravené pre túto príležitosť?
– Budeme hrať to, čo obvykle, približne desať vecí, ktoré ľudia poznajú z rádií.
Aké máte plány dobudúcna? Čaká vás v lete veľa vystúpení?
– V najbližších dňoch nás čaká niekoľko vystúpení. Ideme z jedného koncertu na druhý. Ale hlavne sa venujeme novému albumu. Dokončili sme v štúdiu posledné piesne a mal by vyjsť v septembri. Chceme pripraviť pekný obal, čo je časovo náročná vec.
V poslednej dobe sa v médiách znovu objavila možnosť prihlásiť sa do súťaže „SuperStar“. Tentoraz budú spolu súťažiť slovenskí aj českí speváci – amatéri. Čo si o takomto prepojení myslíte?
– Rozprávali sme sa o tom s Beatkou Dubasovou, že si nevieme predstaviť, ako súťaž dopadne. Pravdepodobne Čechov neprehlasujeme. Ale každopádne, ten kto to vyhrá, bude známy v Čechách aj na Slovensku a to je dobré.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel