Nové dresy a polovičný bodový zisk

  • Šport / Ostatné športy
  • 26. mája 2009, 15:15
  • Autor:šg

V druhom dvojkole prvej nohejbalovej ligy privítali Piešťanci doma favorizované mužstvá z Košíc. V nových dresoch od vedenia kúpeľov podľahli majstrovskému DPMK hladko 0:4, no nad ďalším košickým súperom, KAC Jednota, vyhrali 4:0.

V súboji s mnohonásobným majstrom Slovenska, v drese ktorého sa predstavili viacerí majstri sveta, podali zverenci trénera Jána Zvončeka ustráchaný výkon. Jediný set získal Peter Tibenský (na snímke), ktorý prehral v záverečnom singli s bý-valým juniorským majstrom sveta, Stupákom, 1:2 na sety. Úvodný set síce prehral 8:11, no druhý rovnakým skóre vyhral. V rozhodujúcom sete sa prejavili väčšie skúsenosti Stupáka, ktorý ho vyhral 11:4. V ostatných zápasoch prehrala trojica Tibenský, Krajčík, Mičo s Brutovským, Stupákom a Perunom (striedal M. Žigala) 0:2, v dvojiciach Tibenský s P. Brunovským podľahli Brutovskému s M. Žigalom 0:2 a Krajčík s Mičom dvojici Stupák, Perun tiež 0:2. „Proti mnohonásobným majstrom sveta sme síce šancu na úspech nemali, no od svojich zverencov som čakal oveľa bojovnejší výkon. V druhom zápase nám hráči KAC Košice uľahčili cestu k dvom bodom, keď z doobedňajšieho zápasu v Revúcej k nám prišli s dvoma zranenými hráčmi, takže zápas bol len formalitou," zhodnotil oba duely tréner Zvonček.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava