Sľuboval lacnú naftu

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 10. mája 2009, 10:59
  • Autor:KRPZ, MsP

Polícia obvinila v utorok 28. apríla z trestného činu podvodu 37-ročného viacnásobne trestaného muža z Nového Mesta nad Váhom. Posledný marcový deň v Piešťanoch prevzal od 45-ročného muža z Rudna nad Hronom 600 €, aby mu dodal lacnejšiu naftu. Odišiel s tým, že sa do hodiny vráti. Viac sa však neukázal a peniaze nevrátil. Podvodníkovi hrozí väzenie až na dva roky, vzhľadom na jeho minulosť však trest môže byť aj vyšší. (KR PZ)

Čierne syry pred „Vrtulou"


V pondelok 27. apríla o 9.30 zasahovala hliadka MsP na Jánošíkovej ulici, kde pred pohostinstvom Vrtula neznámy muž predával ovčie mliečne výrobky. Robil tak priamo z osobného auta striebornej farby. Išlo o J. H. zo Žiliny, ktorý dostal za svoje počínanie blokovú pokutu, ktorú na mieste zaplatil.

Vodná fajka v pivnici


Rovnako v pondelok 27. apríla doobeda riešili kurióznu záležitosť mestskí policajti aj v suteréne bytového domu na Žilinskej ceste. V jednej z pivníc totiž tri dievčatá a traja chlapci vo veku od 14 do 16 rokov mali pri sebe vodnú fajku, z ktorej fajčili. Policajti informovali rodičov a jednému z nich aj odovzdali vodnú fajku.

Opil kamarátku


Vo štvrtok pred polnocou hliadka MsP spozorovala na Štúrovej ulici sedieť na chodníku mladíka spolu s dievčaťom. Mladá žena bola pod silným vplyvom alkoholu a nezrozumiteľne artikulovala. Išlo o S. J. (1992) z Piešťan a jej dychová skúška sa skončila s výsledkom 0,89 mg/l. Policajtom povedala, že alkohol jej poskytol Ch. Ľ. z Banky, ktorý dostal blokovú pokutu.

Prevrátili škodovku


V nedeľu nadránom vyrazila hliadka MsP na Vrbovskú cestu, kde sa pri dome č. 15 nachádzalo prevrátené osobné motorové vozidlo Škoda 105, modrej farby. Policajti informovali o tom majiteľa a prevrátili auto späť na kolesá.
(MsP)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav