Vlamač mäso neukradol

  • Nezaradené
  • 2. mája 2009, 11:13
  • Autor:KRPZ, MsP

Polícia v utorok 21. apríla obvinila z trestného činu pokusu krádeže a poškodzovania cudzej veci deväťkrát súdne trestaného 35-ročného muža z Piešťan. Ten sa pokúsil pred niekoľkými dňami v skorých ranných hodinách vlámať do reštaurácie na Dopravnej ulici v Piešťanoch.

Najskôr odstránil dva visiace zámky, poškodil tesniacu gumu okna, ale dovnútra sa nedostal. Preto rozbil na dvore sklenú časť skladu, vošiel dnu a tu si začal pripravovať do tašiek 12 kilogramov bravčovéhomäsa, kilo bravčových pečienok, kus hovädzieho mäsa a morčacie i kuracie prsia.
Vyrušil ho však strážnik a tak sa dal na útek bez lupu. Za ukradnuté mäso by vznikla 54 ročnému majiteľovi z Radošinej škoda okolo 100 eur. Poškodením skladu a zariadenia mu spôsobil škodu za približne 500 eur. Teraz mu hrozí väzenie až na dva roky, vzhľadom k jeho trestnej minulosti však môže byť trest ešte vyšší.
(KR PZ)

Rozbíjal mame byt


Majiteľka bytu na Vážskej ulici zavolala mestských policajtov v utorok popoludní, pretože si nevedela rady s agresívnym synom. Hliadka pri príchode na miesto zistila, že zo štvrtého poschodia sa ozýva krik. Po zazvonení policajtom otvorila žena, ktorá potvrdila, že jej syn je veľmi opitý a doma všetko rozbíja. Požiadala ich, aby ho z bytu vykázali. Hliadka opitého výtržníka vyzvala, aby matkin byt opustil, čo následne urobil.

Ovce nechali na ulici


Dve ovce sa v nedeľu okolo poludnia popásali na Čachtickej ulici. Mestskí policajti sa od jej obyvateľov dozvedeli, že pochádzajú z jednej zo záhrad na Bodone. Pretože sa im s majiteľom nepodarilo skontaktovať, ovce nakoniec nechali na mieste, kde sa pásli.
(MsP)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela