Stihol vyskočiť z horiaceho auta

  • Nezaradené
  • 2. mája 2009, 11:42
  • Autor:vd, Foto: HaZZ

Na Rekreačnej ulici vo Vrbovom sa v utorok 21. apríla krátko po obede prevrátilo nákladné auto s prívesom. Vysypal sa z neho ťažký vyfrézovaný asfalt z cesty. Vodiča museli z kabíny oslobodzovať piešťanskí hasiči.

Zraneného muža odovzdali lekárovi zo záchranky. Pri nehode sa poškodila aj nádrž nákladiaku. Hasiči zachytili unikajúcu naftu, aby nedošlo k rozsiahlejšiemu znečisteniu pôdy.
Vo štvrtok večer vyrazili dve piešťanské hasičské autá do Drahoviec, kde horela čierna skládka odpadu. Požiar zlikvidovali piati muži.
Na diaľnici D1 v piatok sa druhýkrát narodil vodič Daewoo Nubira. Pri odbočke do Červeníka sa mu vznietilo auto. Mal šťastie – stihol vyskočiť. Oheň zachvátil celé auto. Hasiči horiaci skelet už len dohasili.
Z Hlbokej ulice v Piešťanoch sa v sobotu o pol druhej popoludní valil dym. Horelo tu smetisko na nádvorí spoločnosti Stapros. Bolo tu viac dymu a neporiadku ako škody.
Nešťastnú sobotu prežili majitelia rodinného domu v Podolí, ktorým sa pred jedenástou hodinou v noci chytila strecha. Na výpomoc k požiaru rodinného domu si novomestskí hasiči zavolali aj kolegov z Piešťan.
Neznámy podpaľač zlikvidoval v nedeľu okolo piatej popoludní provizórny prístrešok bezdomovcov pri hrádzi v obci Banka. Vybudovali si ho v kmeni stromu z konárov a plachty. Hasiči požiar zlikvidovali, len neporiadok po nájomníkoch už zrejme nebu-de mať kto upratať.
Silný nedeľný vietor spôsobil vyvrátenie stromu, ktorý zatarasil cestu v kopaničiarskej osade U Januškov. Hasiči strom popílili, odpratali, čím sprejazdnili cestu do Krajného.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof