Žena z Boroviec spáchala samovraždu

  • Nezaradené
  • 23. apríla 2009, 11:51
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni likvidovali požiar lesa v Modrovej, dobýjali sa do kúpeľne, v ktorej vykrvácala žena z Boroviec, asistovali pri dopravnej nehode za Vrbovým, pílili strom pod Havranom a hasili kontajner pri diaľnici.
V utorok 14. apríla pár minút pred siedmou večer zavolali hasičov k požiaru lesa neďaleko horárne v Modrovej. Oheň sa šíril smerom na Starú Lehotu, postihol asi štyri áre lesa.
Hasiči požiar uhasili prúdom vody i lopatami. Pomohli im aj dvaja dobrovoľníci z Moravian nad Váhom a ruku k dielu priložil aj ohlasovateľ požiaru. Odhadnutá škoda na majetku je 40 eur, uchránené hodnoty predstavujú čiastku 50-tisíc eur.
V Borovciach sa v stredu 15. apríla o 13.26 h stala v tragédia. Do kúpeľne rodinného domu sa zamkla žena, ktorá si tu podrezala žily. Hasiči vypáčili dvere a nešťastnicu vytiahli, aby ju mohol lekár resuscitovať. Žiaľ, už bolo neskoro, žena vykrvácala.
V piatok popoludní na ceste z Vrbového do Krajného dostal vodič automobilu WV Golf šmyk a narazil zadnou časťou do stromu. Posádka mala šťastie, trom zo štyroch ľudí sa nič nestalo a o jedného zraneného sa postarali záchranári. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenie a skontrolovali prevádzkové kvapaliny.
Na štátnej ceste z Piešťan do Topoľčian ohrozoval vyvrátený strom bezpečnosť na ceste. Preto ho v sobotu dopoludnia hasiči spílili a odpratali. Použili pritom výškovú techniku.
V ten istý deň ich zavolali na diaľnicu D1 k odpočívadlu Devan, kde horel kontajner na odpad. Ukázalo sa, že oheň založili pracovníci Slovenskej správy ciest, ktorí tu robili poriadky. Hasiči ich poučili o tom, že na spaľovanie odpadu potrebujú príslušné povolenie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava