Ubližoval najbližším

  • Nezaradené
  • 13. marca 2009, 21:00
  • Autor:KRPZ. MsP

Polícia v pondelok 2. marca obvinila z trestného činu nebezpečného vyhrážania 43-ročného muža z Veľkých Kostolian. Muž sa pod vplyvom alkoholu už dlhšiu dobu vyhrážal svojej manželke a deťom, že pustí v dome plyn a podpáli ho. V októbri ženu aj fyzicky napadol, pričom kričal, že ju zabije. V tom sa mu snažil zabrániť ich 18-ročný syn. Až po tomto útoku sa žena rozhodla jeho konanie nahlásiť na políciu. Obvinenému hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Obvinili výtržníka


Polícia vo štvrtok 4. marca obvinila z trestného činu ublíženia na zdraví a výtržníctva 21-ročného mladíka z Piešťan. V bare na Krajinskej ulici krátko pred 3. hodinou ráno pristúpil k stolu so zákazníkmi. Bezdôvodne napadol 22-ročného mladíka z Dubovian, ktorého dvakrát udrel päsťou do tváre. Ihneď z baru odišiel, pričom za ním vyšiel aj napadnutý mladík. Útočník ho znovu udrel do tváre a zhodil na zem. Niekoľkokrát ho kopol a potom odišiel. Mladíkovi spôsobil zranenia, z ktorých sa liečil tri týždne. Hrozí mu väzenie až na dva roky.
(KR PZ)

Obťažoval úradníčky


V utorok 2. marca pred obedom privolala pracovníčka úradu práce mestskú políciu, pretože po úrade sa pohyboval podnapitý neznámy muž a obťažoval personál. Policajti zistili, že ide o M. V. z Piešťan, ktorý javil známky opitosti, preto ho z úradu vykázali.

Drankali peniaze


Vo štvrtok 4.marca ráno vyrazili mestskí policajti pred OD Lidl, kde mali školopovinné deti pýtať od ľudí peniaze. Hliadka naozaj spozorovala na Sasinkovej ulici tri deti, ktoré zodpovedali popisu. Išlo o troch súrodencov z Dolného Lopašova, ktorí mali byť v škole vo Vrbovom. Riaditeľka školy si žiakov prevzala.

Z auta ukradli rádio


V sobotu 6. marca poobede preverovala hliadka MsP tel. oznam, podľa ktorého mala byť na Ulici E. Beluša odstavená Škoda Octavia s rozbitým zadným oknom. Policajti zistili, že bočné sklo zadných ľavých dverí je naozaj rozbité a na prednom sedadle sa nachádza skrutkovač. Odkladacia skrinka vozidla bola pootvorená a zo zásuvky na autorádio trčali iba drôty, avšak autorádio sa tam nenachádzalo. O udalosti upovedomili majiteľa vozidla.
(MsP)

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila