Na turnaji chýbali ženy

  • Nezaradené
  • 24. februára 2009, 14:29
  • Autor:Marek Kalinčík, foto: (šg)

Jazyková škola C&M Languages Piešťany zorganizovala už šiesty ročník Valentínskeho minifutbalového turnaja firiem z Piešťan a blízkeho okolia, s ktorými spolupracuje. V hale Gymnázia P. de Coubertina si zmeralo sily 12 mužstiev z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom.

Mužstvá boli najskôr rozdelené do štyroch trojčlenných skupín. Ich víťazi – Emerson, Ekom, Slovenské liečebné kúpele a ON Semiconductor – postúpili do semifinále. V ňom sa už hralo vyraďovacím systémom. V prvom zápase vyhrali reprezentanti Kúpeľov nad novomestským Emersonom 1:0 a potom ON Semiconductor zdolal Ekom 2:0.
V zápase o tretie miesto vyhral Ekom nad Emersonom 4:2 a vo finále uštedrili technici z ON Semiconductor kúpeliarom valentínsku nádielku v podobe štrnástich gólov v ich sieti, pričom neinkasovali ani raz. Už po druhý raz po sebe sa tak stali víťazmi C&M Cup-u.
Príjemným prekvapením turnaja boli hráči Emersonu, ktorí vyradili minuloročných finalistov zo Štátnej polície. Hráči Kúpeľov si zasa poradili s favorizovaným mužstvom Vacuumschmelze, ktoré vyhralo turnaj pred dvoma rokmi. Ďalšia tradičná turnajová cena – „Miss C&M Cup" za najkrajší tím – nebola udelená, pretože zástupkyne nežného pohlavia nefigurovali na súpiske žiadneho družstva.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof