Príjemné country popoludnie v Šterusoch

  • Nezaradené
  • 17. novembra 2008, 17:33
  • Autor:Michal Petruška

Doobeda rýľovať záhradu a poobede ísť na Flok & Country festival do Šterús nebol v uplynulú sobotu určite len môj údel. Veď aj dav divákov sa v centre obce zväčšoval a rozrastal priamo úmerne s tým, ako slnko postupne zapadalo a nad dedinou preberal stráž opar oxidu uhličitého vyrážajúci z pecí domácich holdujúcich uhliu.

Celkovú kontrolu však nezískal, tú mal v rukách pevne Jaroslav Šimo, organizátor podujatia. O dobrú náladu na námestí sa starali hudobníci country skupiny Vodopád, ktorí tvorili kulisu k súťaži v jazde zručnosti na elektrickom bizónovi.


Hudobníci vypĺňali tiež prestávky medzi vystúpeniami tanečníkov z Košíc, ktorých názov do Šterús vďaka spomínanému oparu plne pasoval – Smoky Mountains Dancers. Okrem tanečníkov si potlesk divákov vyslúžil aj Michal Konečný, majster Európy v laso a colt show.


Spomedzi šteruských detí sa nenašlo ani jedno, ktoré by tento novodobý cowboy nebol chytil do svojej sľučky. Vrcholom programu odohrávajúceho sa vonku bolo divadelné predstavenie westernového divadla z Boskovíc Wahurka a sedem Čučudejú.


Po jeho skončení už čakal na návštevníkov kultúrny dom vyzdobený v country štýle a následný večerný koncert. Na ňom sa predstavila domáca kapela Neznámi spolu so svojimi hosťami – Dobrákmi od kosti, Alanom Mikušekom a Grasscountry, Veslármi…

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav