Z víťazstva sa tešili iba juniori MHK

  • Nezaradené
  • 14. októbra 2008, 10:31
  • Autor:Štefan Gregorička

Hádzanárske súťaže mužov pokračovali ďalšími stretnutiami. V uplynulých dvoch kolách sa nedarilo prvoligovému MHK Victoria Bowling Piešťany, ktorý po prehre v Dubnici 19:21 prehral aj doma s rezervou MŠK Považská Bystrica 24:27. O čosi úspešnejší boli druholigoví juniori, ktorí po prehre v Malackách 16:32 vyhrali doma nad DAC Dunajská Streda 32:23.

Prvoligoví zverenci trénera Daniela Osleja zohrali v Dubnici vyrovnaný zápas. Pričinil sa o to výborným výkonom brankár Šantavý, ktorý viackrát zachraňoval po kiksoch obrany. Horšie to bolo v útoku, kde Piešťanci, ako už tradične, zahodili veľa šancí.
Ak by premenili aspoň polovicu z nich, mohli v Dubnici bez problémov vyhrať. V mužstve MHK dal Ďurina päť gólov, Fedora štyri, Stanek a Kotula po tri, Ričány dva, Holík a Paulík po jednom. V domácom zápase s rezervou Považskej Bystrice patril hráčom MHK iba úvod, keď viedli 2:0. S pribúdajúcimi minútami sa čoraz viac presadzovali hostia, ktorí postupne získali až sedemgólový náskok.
V poslednej desaťminútovke sa Piešťanci vzchopili a vedenie hostí znížili v 56. min až na rozdiel dvoch gólov (23:25). Hostia však v posledných minútach zvrat nepripustili. V domácom mužstve dal Paulík päť gólov, Ďurina štyri, Holík a Ričány po tri, Stano a Nedorost po dva, Stolár, Fedora, Ondrejička, Ochotnický a Kotula po jednom. Zostava MHK: Šantavý, Vytykač – Kotula, Holík, Fedora, Ďurina, Nedorost, Stano, Holík, Ričány, Paulík, Ondrejička, Stolár.
Juniori MHK Victoria Bowling prišli do Malaciek v nekompletnej zostave a po štyroch technických chybách prehrávali hneď v úvode 0:4. V 21. min však znížili na rozdiel gólu (8:9) a za tohto stavu nepremenil Fedora sedemmetrový hod. Domáci v závere pridali a v druhom polčase už dominovali a väčšinu gólov dali z rýchlych protiútokov.
V mužstve hostí dal Fedora sedem gólov, Stano štyri, Stolár a Paulík po dva a Nedorost jeden. V domácom zápase s DAC Dunajská Streda viedli Piešťanci od začiatku zápasu o jeden-dva góly. „Snažili sme sa hrať kombinačne, no zo začiatku mali slabší deň naši brankári.
Aj preto bol stav až do 19. min vyrovnaný," hovorí hra-júci tréner Martin Nedorost. Od stavu 9:8 sa však piešťanskí juniori zlepšili a ešte do prestávky odskočili súperovi o päť gólov (17:12). V druhom polčase natiahli svoje vedenie až na desať gólov. Na ihrisko sa dostali všetci hráči.
Po šesť gólov zaznamenali Stano, Holík a Stolár, tri pridal Martin Paulík, Fedora a Boliešik, dva Ričány a Nedorost a raz bol úspešný Hornák. Okrem brankárov Šantavého a Vytykača neskóroval len A. Ochotnický.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj