Kokosové linecké

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. decembra 2017, 09:09
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Sladké recepty Janky Zemkovej

Vyvaľkáme si cesto na pomúčenej doske asi na pol centimetra, ukladáme na plech vystlaný papierom a pečieme pri 160 °C, kým nezačnú končeky ružovieť. Vychladnuté plníme džemom a môžeme končeky namáčať v čokoláde alebo len pofŕkať roztopenou čokoládou.
Suroviny: 370 g polohrubej múky, 50 g strúhaného kokosu, 140 g práškového cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 250 g masla, 1 vajce, 1 kávová lyžica citrónovej kôry, 1/2 bal. prášku do pečiva

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea