Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
V rámci brigády s názvom Natrime si svoje mesto dostali staré zábradlia v Piešťanoch nový náter. Dobrovoľníci sa na spoločnej…
  • 11.05.2025, 09:02
  • Piešťany / Spravodajstvo
Podvodníci, ktorí sa snažia všemožnými praktikami vylákať peniaze od samostatne žijúcich seniorov, úradovali aj v Piešťanoch. Do reakcie sa nám…
  • 11.05.2025, 00:01
  • Krimi / Piešťany / Spravodajstvo
nedeľa, 11. mája 2025
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác