Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína