Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

0 Shares

Najnovšie správy

Najväčšia prírodná vodná plocha v blízkosti Piešťan s organizovaným kúpaním, jazero Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom, spĺňa všetky…
  • 28.06.2025, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je utorok 1. júla. V roku 1938 sa narodil pedagóg a publicista Kornel Duffek. Tento deň je Medzinárodným dňom…
  • 01.07.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 29. júna. Tento deň je Medzinárodným dňom Dunaja. Meniny má Peter, Pavol, Petra.
  • 29.06.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 28. júna. V roku 1921 sa v Rakoviciach narodil biskup Peter Dubovský. V tento deň sa narodil…
  • 28.06.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 1. júla 2025
Meniny má Diana, zajtra Berta