Recepty z kuchyne herečky Anky Šiškovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 9. júna 2017, 08:47
  • Autor:A.Š.

Sériu receptov publikuje vo svojej knihe s názvom Nič lepšie nepoznám slovenská herečka Anna Šišková.

Foie gras – predjedlo


Potrebujem:

1/2 kg kačacích pečienok

1 lyžicu medu

2 hrušky



Asi jeden centimeter hrubé kúsky prudko opečiem na panvici, pečienky vyberiem, pridám dve očistené pokrájané hrušky, lyžicu medu, prípadne trošku vody a orestujem. Na tanier uložím kúsky pečienky, na to hrušky a polejem medovou šťavou. Solím až na tanieri, aby pečienka nestvrdla.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 6. júna.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika