Pri výpadovke na diaľnicu vzniká nové obchodné centrum

Na ploche pozdĺž výpadovky z Piešťan na Vrbové za čerpacou stanicou Slovnaft medzi Ulicou N. Teslu a Vrbovskou cestou panuje čulý stavebný ruch. Vzniká tu nákupné centrum s predajnou plochou 3722 metrov štvorcových a výškou investície 5,2 milióna eur. Jeho súčasťou budú i nové parkovacie miesta. Dátum ukončenia výstavby je august 2024.

Na pozemku za čerpacou stanicou panuje čulý stavebný ruch. (Autor: pror, forax.sk)

Ako uvádza spoločnosť na svojej webovej stránke, ide v poradí už o druhé obchodné centrum v Piešťanoch realizované developerskou spoločnosťou KLM real estate. Svoj prvý projekt zrealizovali na Bratislavskej ceste pri predajni Lidl.

Spolu so supermaketom Tesco a galériou predajní na okraji sídliska Nikola Teslu sa stane táto lokalita Piešťan zrejme najrozsiahlejším nákupným centrom v regióne. Len pár metrov od novovznikajúceho obchodného centra po ukončení procesu vydania stavebného povolenia, na okraji parkoviska pri Tescu, vznikne čoskoro i prevádzka s rýchlym občerstvením McDonald‘s.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 15. mája 2024
Meniny má Žofia, zajtra Svetozár