Kandidátku na županku predstavilo hnutie Republika

Kandidátkou politického hnutia Republika na post predsedníčky Trnavského samosprávneho kraja je Veronika Temňáková z Galanty. Informoval o tom predseda hnutia Milan Uhrík. Temňáková je okresnou predsedníčkou Republiky v Galante, profesionálne pôsobí ako konateľka viacerých spoločností.

Veronika Temňáková je zatiaľ jedinou ženou, ktorá vo voľbách ohlásila kandidatúru na najvyšší post v Trnavskom kraji. (Autor: FB Milan Uhrík)

„S citom, s akým sa stará o svoju rodinu, a s odbornosťou a húževnatosťou, s akou dáva prácu viacerým ľuďom v regióne, chce rozvíjať aj celý Trnavský kraj,“ napísal o Temňákovej na sociálnej sieti Milan Uhrík.

Veronika Temňáková je zatiaľ jedinou ženou, ktorá sa vo voľbách 29. októbra mieni uchádzať o najvyšší post v Trnavskom kraji. Kandidatúru doteraz oznámili poslanec Národnej rady SR Martin Beluský (ĽSNS), primátor Holíča Zdenko Čambal (kandidát Smeru a SNS), starosta obce Ratkovce v okrese Hlohovec, Martin Červenka (NEKA s podporou strany Hlas), a terajší župan Jozef Viskupič (OĽaNO).

Kandidačné listiny pre voľby do orgánov samosprávnych krajov mohli politické strany, koalície alebo nezávislí kandidáti doručiť najneskôr v utorok 30. augusta.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund